עזרה מחפשת פתרון לתינוק בן שנתיים שבורח כל פעם שהדלת פתוחה

• הוסף לסימניות
לא עושים את זה כשהדלת פתוחה לרווחה...
חבל שלא מצליבים מידעים עם ההודעות הקודמות בשרשור.
@גיבסנית המבקשת, חוזרת וכותבת - זה מקום עם ציבור גדול, והפתיחה והסגירה לא בשליטתי !!! אני צריכה בו זמנית להיות במקום פנימי יותר, ועם זאת לאפשר פתיחה וסגירה של הדלת באופן חופשי לאנשים אחרים....
היא מחפשת פיתרון - לא כעסים וגערות על חוסר אחריות וכדו'....

• הוסף לסימניות
אולי אם זה זמן מוגבל כל פעם (נניח 20 דק') אז לקנות נדנדה ולתלות במקום שצופה למקומות המעניינים ולשים אותו בנדנדה, ככה הוא גם יהנה וגם יהיה שמור?

• הוסף לסימניות
לא מכירה חיישנים,
אבל יש את השער הזה שנתפס בלחץ על דפנות המשקוף
ומיד שפותחים הוא נסגר אוטומטית, ממש מעולה לילדים ותינוקות
גיסתי יש לה גם בן שנתיים שבורח ללא הפסקה, היא קנתה את השער הזה והיא ממש מרוצה.

37c708ee010af83d085e624d26bbe132.jpg

• הוסף לסימניות
לא כל כך הבנתי את הסיטואציה.
הילד חייב להסתובב בכל המקום הזה? אי אפשר לתחום לו חדר/כמה חדרים עם שער פשוט? עדיף בחדר שאת נמצאת. תארגני לו שם משחקים וכו'.
לא הייתי מרגישה בנוח שהילד שלי מסתובב בלי שאדע איפה הוא. אם זה מקום קטן אז הוא בטווח הראיה שלך ולא היית צריכה פתרון. מכאן אני מסיקה שזה מקום גדול. ונראה לי שציינת שעוברים שם הרבה אנשים ומעבירים דברים וכו' אולי זה מסוכן שיסתובב להם בין הרגליים? יש מצב אני טועה ולא הבנתי את הסיטואציה. אבל נראה לי הפתרון לתחום לו את שטח ההסתובבות ועדיף שיהיה היכן שאת נמצאת.

• הוסף לסימניות
יש את זה
שעון חכם לילדים
עם גדר וירטואלית
לא יודעת אבל מה רמת הדיוק של זה עם יודע להתריע על מעבר של דלת...
כמובן שיש צורך בסים לשעון ובטלפון חכם להורה...

• הוסף לסימניות
אמר לי פעם אבי שיחיה
אם תסביר לילד שאסור לו לצאת וגם תהיה בטוח בזה הוא לא יצא

• הוסף לסימניות
אמר לי פעם אבי שיחיה
אם תסביר לילד שאסור לו לצאת וגם תהיה בטוח בזה הוא לא יצא
גישת שפר!
אני לא הייתי מסכנת את ילדי
תמיד בסוף אפשר להסביר שקרה מה שקרה כי לא האמנתי בלב שלם לגמרי...

• הוסף לסימניות
ישר כשראיתי מה כתבת הרגשתי את הכאב שלך.
רק שתדעי לך - זה קורה המון! ילדים סקרנים ואוהבים לברוח החוצה, גם הילד הכי נורמטיבי במשפחה הכי נורמטיבית.
רק לעודד אותך - זה ממש לא לעולם, ותיכף, בלי שתשימי לב, הגיל הזה יחלוף כלא היה.
חיבוק גדול, ובהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה