בקשה מחפשת ציורי הגדה פשוטים

• הוסף לסימניות
אם למישהו יש ציורי הגדה פשוטים וברורים לילדים קטנים שיכול להעלות או לשלוח לי באישי, אני אשמח.
תודה!

• הוסף לסימניות
אם למישהו יש ציורי הגדה פשוטים וברורים לילדים קטנים שיכול להעלות או לשלוח לי באישי, אני אשמח.
תודה!
היום מיכל מ"יוצרים סביבה" שלחה במייל.
את מכירה את האגודה? אפשר לבקש ממנה. ציורים מקסימים!

• הוסף לסימניות
תודה!היא ניקית פה? יש לך את המייל שלה?

• הוסף לסימניות
קבוצת כוכב הנופש שלחת במייל ניתן להצטרף במשלוח מייל לכתובת <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
וכמו כן בקבוצה של ריקי קסטלביץ במייל היא שלחה ניתן להרשם בכתובת http://rikikas.com/

• הוסף לסימניות
ציורים ל פסח

קבצים מצורפים

• בדיקת חמץ (2).jpg
    בדיקת חמץ (2).jpg
    KB 223.1 · צפיות: 60
  • מה-נשתנה.jpg
    מה-נשתנה.jpg
    KB 354.9 · צפיות: 48
  • הגדה של פסח(1).jpg
    הגדה של פסח(1).jpg
    KB 219.5 · צפיות: 55
  • פסח.jpg
    פסח.jpg
    KB 304.2 · צפיות: 38
  • קרבן פסח (1).jpg
    קרבן פסח (1).jpg
    KB 85.7 · צפיות: 65
  • קערה.jpg
    קערה.jpg
    KB 68.5 · צפיות: 45
  • שריפת חמץ.jpg
    שריפת חמץ.jpg
    KB 142.7 · צפיות: 68
  • נקי לפסח.jpg
    נקי לפסח.jpg
    1.2 MB · צפיות: 70
  • אפיית-מצות.jpg
    אפיית-מצות.jpg
    KB 322.5 · צפיות: 65
  • ליל הסדר (2).jpg
    ליל הסדר (2).jpg
    KB 154.4 · צפיות: 47

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה