התייעצות מחפשת צלמת לתמונות חלאקה באזור ירושלים

• הוסף לסימניות
ערב טוב לכולם,

לקראת גיל שלוש של בני מוטי המתוק
אשמח לקבל המלצות על צלמת לילד חלאקה שעושה גם עיצוב גרפי עבור אלבום דיגיטלי במחירים סבירים.
מעניין אותי לקבל המלצות גם על תמונות חוץ וגם על תמונות פנים-סטודיו ובאזור ירושלים.

בתודה מראש
ולילה טוב :)

• הוסף לסימניות
נשמח גם להמלצות

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
ממליצה מאד על שרה רוזנברג מנוה יעקב
צלמת אלופה מלא אביזרים ומחיר סביר בהחלט
אני יודעת שהיא עושה סטודיו אבל אפשר לשאול אותה
sara162$bezeqint.net

• הוסף לסימניות
אני בעצמי צלמת אם את מעונינת אני אשלח לך דוגמאות...
מאזור ירושלים.

• הוסף לסימניות
elish2246*gmail.com
זה המייל שלה

• הוסף לסימניות
היי
מוזמנת לפנות אלי בשמחה
ואת יכולה להתרשם באתר שלי

• הוסף לסימניות
שלום!
אני צלמת ויש איתי מישהי שעובדת איתי שהיא תוכל לעצב את האלבום ברמה גבוהה ומקצועית, אני לוקחת לצילומים מחיר לא יקר בכלל, ואפשר גם חבילה+אלבום במחיר משתלם:)
אפשר לקבל פרטים ודוגמאות במייל:hadasaester2004אין לכתוב כתובת מייל

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה