שאלה מחפשת קבלן במודיעין עלית דחוף

• הוסף לסימניות
אנחנו עכשיו משפצים בנייה במודיעין עילית. לקחנו את נאגי ומפקח בנייה יואלי וואזר. תוך 4 חודשים ואנחנו בסיום. עבודה מעולה. פועלים שקטים ונורמלים. חלק דברים לקחנו באופן חיצוני - איטום לקחנו אחד בשם רפי שידוע במודיעין עילית. אלומיניום וסורגים -לקחנו שני בעלי מקצוע מעולים ערבים שהומלצו לנו ע"י המפקח.
בבירורי מחירים - נאגי יצא לנו זול יותר. וכך יכולנו גם לקחת את המפקח המעולה.

• הוסף לסימניות
אנחנו עכשיו משפצים בנייה במודיעין עילית. לקחנו את נאגי ומפקח בנייה יואלי וואזר. תוך 4 חודשים ואנחנו בסיום. עבודה מעולה. פועלים שקטים ונורמלים. חלק דברים לקחנו באופן חיצוני - איטום לקחנו אחד בשם רפי שידוע במודיעין עילית. אלומיניום וסורגים -לקחנו שני בעלי מקצוע מעולים ערבים שהומלצו לנו ע"י המפקח.
בבירורי מחירים - נאגי יצא לנו זול יותר. וכך יכולנו גם לקחת את המפקח המעולה.
את מרוצה מהאלומיניום? אין אדים ונזילות?
יש לך את המספר?
תודה!

• הוסף לסימניות
את מרוצה מהאלומיניום? אין אדים ונזילות?
יש לך את המספר?
תודה!
אנחנו כבר שנתיים אחרי הבנייה. שתי עונות חורף וב"ה מאוד מאוד מרוצים. עבודה מעולה. יש לי את המספר שלו אבל לא את השם שלו. 054-3592661. אם הוא עונה לך תגידי לו שהוא בא אלינו דרך המפקח בנייה בשם יואלי ווזנר. הוא הביא אותו אלינו.

• הוסף לסימניות
אנחנו כבר שנתיים אחרי הבנייה. שתי עונות חורף וב"ה מאוד מאוד מרוצים. עבודה מעולה. יש לי את המספר שלו אבל לא את השם שלו. 054-3592661. אם הוא עונה לך תגידי לו שהוא בא אלינו דרך המפקח בנייה בשם יואלי ווזנר. הוא הביא אותו אלינו.
דיברתי איתו והוא מהכפר דיר קדיס
הוא לא יכול להכנס עכשיו והוא עובד דרך איציק איפרגן שהוא מרכיב את האלומיניום. , כך הוא אמר לי.
השאלה איך אני חוסכת את התיווך שלו?

• הוסף לסימניות
דיברתי איתו והוא מהכפר דיר קדיס
הוא לא יכול להכנס עכשיו והוא עובד דרך איציק איפרגן שהוא מרכיב את האלומיניום. , כך הוא אמר לי.
השאלה איך אני חוסכת את התיווך שלו?
כנראה שזה הדרך היחידה איתו. אין כניסה כאן לערבים לעיר מהשטחים

• הוסף לסימניות
לא קשה להיכנס לקחת השאלה היא מי יתקין את זה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה