דרוש מידע מחפשת קוסמטיקאית מומלצת! ונעימה! לאפילציה בירושלים

• הוסף לסימניות
אחרי חרישת אשכולות רבים לא מצאתי מענה ברור
מכירה מקרוב? נהנית? תוצאות בשטח?
אודה לך מאוד!!

• הוסף לסימניות
באיזה אזור ??
מכירה מישהי אלופה בנווה יעקב ידי זהב נעימה וסבלנית בטירוף...

• הוסף לסימניות
גם לי יש משהיא מקסימה ממש ולא יקרה ממש ליד רב שפע אם את מעונינת תכתבי לי באימייל YZY486734 שטרודל וכו

• הוסף לסימניות
אני גם ממליצה על מכון יעל.
אגב סתם מעניין אם יש מישהי שהולכת לאפילציה ותוכל להגיד כמה משלמת על 10 דק'?

• הוסף לסימניות
פערלע פעסל ביוסף זיו, מומחית, עדינה ומדויקת!!! 0548502012

• הוסף לסימניות
אגב סתם מעניין אם יש מישהי שהולכת לאפילציה ותוכל להגיד כמה משלמת על 10 דק'?
אני משלמת אצל מישהי ברחוב יוסף בן מתתיהו בגאולה 60 שקל לרבע שעה.
אחרי שהייתי אצל יעל ההיא בפנינת חמד ושלמתי 100 שקל ל10 דקות אני יכולה להגיד שאין שום הבדל, מלבד השם וכו.

• הוסף לסימניות
יש אחת בבר אילן אלופה כבר שנים בתחום
מגיעה לשם פעם בשבוע ולקוחות מתקבצות
אפשר בפרטי

• הוסף לסימניות
שני ממכון יעלת חן ברחוב שטראוס
עדינה ותוצאות מדהימות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה