דרוש מידע מחפשת קייטרינג בשרי ברמה מאד מאד גבוהה, כשרות עד"ח / לנדא

• הוסף לסימניות
אם את רוצה קייטרינג בשרי ברמה מאד מאד גבוהה אז לכי על הקייטרינג של קונקורד, באירועים האחרונים שהייתי זו ההגדרה למה שאת מחפשת.

• הוסף לסימניות
הרבה מהקיטרינגים שהוזכרו כאן לא בהכשר העד"ח/הרב לנדא
(כמדומני, שקונקורד בהכשר שארית, ואוירבעך גם ללא הכשר רשמי.)

• הוסף לסימניות
אולי יתאים לכם לקחת שף פרטי.
זו אופציה שדורשת יותר אבל נראה לי תוצאה אחרת.

עריכה: את יכולה לנסות גם את מסעדת אנטריקוט, אם הם נותנים שירותי קיטרינג זה יכול להיות לך אופציה מעולה, כי הרמה הקולינרית שלהם מאד מאד גבוהה.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אם את רוצה קייטרינג בשרי ברמה מאד מאד גבוהה אז לכי על הקייטרינג של קונקורד, באירועים האחרונים שהייתי זו ההגדרה למה שאת מחפשת.
תודה, בינתיים לא ענו לי, ידוע לך כשרות?

• הוסף לסימניות
עריכה: את יכולה לנסות גם את מסעדת אנטריקוט, אם הם נותנים שירותי קיטרינג זה יכול להיות לך אופציה מעולה, כי הרמה הקולינרית שלהם מאד מאד גבוהה.
ניסיתי, זו אכן אופציה
אני כן מחפשת מנות מעט יותר "מפונפנות" אבל זו תכנית המגירה :)

• הוסף לסימניות
תודה, בינתיים לא ענו לי, ידוע לך כשרות?

מאמינה שלנדא, ממליצה להגיע לערב טעימות כדי לבחור את המנות שיערבו לחיככם...
הכבד על מצע פירה מטורף
וגם הבשר כנראה אסאדו ממש נמס
גם את הכרובית בציפוי פירורי לחם שנראה כמו שניצלונים ממש אהבתי זה קריספי
וכמובן עוד דברים טובים זה היה יותר לטעמי.
סליחה אם גיריתי...
זה מה שאני זוכרת מהאירוע האחרון (ברית אם את שואלת).

• הוסף לסימניות
מרגליות - הייתי בכמה אירועים שהוא עשה והיה מהמם.
סטייל בסדר גודל, ואוכל טעים ומשובח.

עוד אופציה, לא יודעת אם את בקטע, אבל מניחה כאן. יש את שלוס - יש לה כשרות של הרב לנדא ואוכל טעים בטירוף.
היא יודעת להפיק גם אירועים יוקרתיים יותר, אבל אם את רוצה לראות את הרמה המדויקת, כן כדאי לבקש ממנה תמונות להתרשמות אם זה מה שאת מחפשת. כי מבחינת הטעם והאסתטיקה זה מהמם.

• הוסף לסימניות
זה תלוי מאוד את מחפשת

אם מדובר במנות בוטיק עם צלחות גרנדיוזי והפקה בכל צלחת הכי מומלץ זה בית ישראל-גולדיס בדץ עד"ח
עם בופה מפנק וקינוחים מיוחדים, שייקים, סוגי בשרים, חיתוכי פירות, פלטות בשרים..... ועוד....

אם זה רק תפריט יוקרתי ומפנק, אז מרגלית-(קורא לעצמו יאמי) מעולה!!!!

ועל כולם הקלמן... בפרט עם הינדה בעצמה אחראית על האירוע והמחיר בהתאם...

שיהיה בהצלחה, ותעדכני אחרי זה איך היה.....

• הוסף לסימניות
@צביה CPA גם אני ממש ממליצה על גולדקנופף, את יכולה לדבר איתי בפרטי אם יש צורך.

• הוסף לסימניות
בס"ד
אודה מאד להמלצות מהיכרות וניסיון.
שואלת גם על המלצות שקיבלתי:
גולדקנופף
מרגליות
שאול שפר

מדובר בארוע שחשוב שיהיה מאד יוקרתי
שפירא- מרחוב השלושה, מוש-למת. לאירוע באמת יוקרתי, 0548443087. בהצלחה.

• הוסף לסימניות
יהודה אירינשטיין מאשדוד-טעים מאד ומכין מהמם.

• הוסף לסימניות
עוד אופציה, לא יודעת אם את בקטע, אבל מניחה כאן. יש את שלוס - יש לה כשרות של הרב לנדא ואוכל טעים בטירוף.
היא יודעת להפיק גם אירועים יוקרתיים יותר, אבל אם את רוצה לראות את הרמה המדויקת, כן כדאי לבקש ממנה תמונות להתרשמות אם זה מה שאת מחפשת. כי מבחינת הטעם והאסתטיקה זה מהמם.
כל מילה נכונה.
הפיקו לנו ארוע קולינרי יפהפה עם שרות מצטיין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה