אני אשמח ממש!יש לי סורבה מנגו \ תות
www.prog.co.il
www.prog.co.il
ארטיקים!!שלום לכולם,
יש לי פירות קפואים
תות, מנגו, בננה, פירות יער, תמרים
מחפשת מתכונים מעניינים לחג
אשמח ממש לעזרתכם, משהו קליל בלי הרבה עבודה וחומרים(יש לי מכשיר נינגה לטחינת הפירות)
תודה מראש וחג שמח!
נשמע מעולהיש לי סורבה תות טעיםםםם וקל להכנה
במגימיקס אני שמה 2 ביצים מפעילה על מהירות הכי גבוהה ותוך כדי מוסיפה 3/4 כוס סוכר שהקציפה בהירה אני מוסיפה 500 גרם של תות קפוא
| 800 גרם פרי, איזה שבוחרים |
| סירופ סוכר (ראו מיד) |
| חצי כפית מלח (כ-3 גרם) לא לוותר!!! |
| 200 גרם סוכר (כוס) |
| 200 מ"ל מים |
אבל לא הבנתי איך זה אמור להיות בהגשה?המרקם שלו יוצא קצת נוזלי אני מקפיאה, ואז זה יוצא סורבה אמיתי מפשיר בדקה
אני מכניסה את זה לכוסיות יפות
וואו,אני מכינה כדורי פירות-חלבי
טוחנת כל פרי בנפרד(בתמונה יש תותים/אננס/אוכמניות)
מערבבת עם שמנת חמוצה ומוסיפה סוכר לפי הטעם
מקפיאה בתבניות סיליקון של כדורים
הולך טוב עם יוגורט במתיקות מעודנת
צפה בקובץ המצורף 2074292
צפה בקובץ המצורף 2074293
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים