מחפשת קישור לאשכול שיונה יונה נתנה פעם:

• הוסף לסימניות
אשכול שמסביר איך 'לפרק' את הצבע מהשחור-לבן לשתי שכבות, וכך לתקן בנפרד פגמי צבע ופגמי סטורציה.

• הוסף לסימניות
תחפרי בהודעות משתמש של "יונה יונה", אולי תצליחי.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נעצתי את האשכול לכמה ימים, נראה לי שיש בו תועלת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;n4894214:
נעצתי את האשכול לכמה ימים, נראה לי שיש בו תועלת

רק תודיע לפני שאתה מעלים אותו
יש בו חומר רב
וצריך זמן לשבת עליו

• הוסף לסימניות
השיטה הזו נחשבת היום בקרב מרטשי ביוטי מיקצועיים לדי מיושנת, (ומסובכת מדי)
היום מקובל להשתמש בעיקר ב D&B (=דודג' אנד בורן) על שכבות נפרדות,
אני אישית עוד לא קלטתי איך עושים את זה נכון ואיך מתקנים עם זה גם פגמי צבע משמעותיים אבל התוצאות שראיתי ברחבי הנט מטורפות, אם למישהו יש מדריכים בעברית להעלות זה יהיה נחמד.

הטכניקה עצמה של D&B פשוטה,
מיצרים שכבה 50% אפורה (אפשר לתת מילוי 50% כשיוצרים את השכבה)
שמים על שיטת שילוב אוברלי
משתמשים בכלי המברשת עם ערכי אטימות ונזילות (FLOW) מאוד מאוד נמוכים, מבהירים את מה שכהה מדי מכהים את מה שבהיר מדי, או להיפך יוצרים יותר קונטרסט ע"י הכהית כהים והבהרת הבהירים.

---כעזרים לשיטה אפשר לשים מעל שכבת B&W ושכבת קורבס עם קונטרסט---

(יש עוד שיטה להוסיף שכבות התאמה (עם קונטרסט) ולעבוד על המסכות שלהן אבל אני לא זוכרת ערכים מדויקים יותר.)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה