- הוסף לסימניות
לא מצאתי גודל מותאם לתינוקת בת שנה וחצי
אשמח לקישורים
וכן לקישורים לצמידי פנדורה לילדות
תודה
אשמח לקישורים
תודה
?לא מצאתי גודל מותאם לתינוקת בת שנה וחצי
אשמח לקישורים
תודה
צמיד מהממם!! לילדותלא מצאתי גודל מותאם לתינוקת בת שנה וחצי
אשמח לקישורים
תודה
כבר ראיתי את הקישור הזה בעצמי, זה באמת מתאים לילדות?צמיד מהממם!! לילדות
קש מניסיון
![]()
3.01€ 30% OFF|Neue Rose Gold Daisy Blume Europäischen Charme Armband mit Krone Perle Für Original Feine Armband frauen Schmuck Dropshipping|Bettelarmbänder| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
זה לא מתאים לילדות...שימי לב שהגודל הכי קטן הוא 16 ס"מ - זה יחסית גדול, בטח לילדות קטנותכבר ראיתי את הקישור הזה בעצמי, זה באמת מתאים לילדות?
תודה
כבר ראיתי את הקישור הזה בעצמי, זה באמת מתאים לילדות?
תודה
בתור מה ענית?זה לא מתאים לילדות...שימי לב שהגודל הכי קטן הוא 16 ס"מ - זה יחסית גדול, בטח לילדות קטנות
בזמנו גם חיפשתי גודל לילדות, ממש חרשתי את אלי אקספרס ולא מצאתי...
אני לא חושבת שיש שם
אלא אם כן מישהו כאן יודע אחרת
בתור זה שלי עצמי יש צמיד פנדורה גודל 16 ס"מבתור מה ענית?
אני קניתי וזה קטן ממש, יותר ממה שהם כותבים
יכולה מחר למדוד לך בס"מ
עלי זה לא עלה...
עלי היה אמור לעלות, וזה לא עלה עלי, הבאתי לאחותי בת 10בתור זה שלי עצמי יש צמיד פנדורה גודל 16 ס"מ
אז החישוב דיי ברור
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים