נכתב ע"י שושה;1369475:את יכולה לקבל טיפולים מסופסדים ע"י הביטוח שיש לך דרך הקופה, ואם אין לך כדאי לך לעשות.
נכתב ע"י ANONYMUS;1369478:אם יש לי ביטוח משלים אני יכולה לקבל החזרים על טיפול פרטי?
נכתב ע"י חיה 92;1369540:הבן שלי מטופל בטיפול פרטי ואני מקבלת החזרים מהקופה.
מבחינת מחיר, הטיפול יוצא אותו הדבר כמו בטיפול בקופה.
כמו כן, יש לי ביטוח משלים אז הוא זכאי לכפול טיפולים מאשר בביטוח רגיל. (קופ"ח לאומית)
נכתב ע"י yudb;1369544:כמה זמן חיכית לטיפול שאיפשרו לך ללכת באופן פרטי?
נכתב ע"י חיה 92;1369553:אצל הבן הקודם שלי חיכיתי בערך חודש וחצי ואז כאשר באתי לקופה בתלונות
אז אמרו לי שאני יכולה ללכת לפרטי ולקבל החזר.
אצל הבן הנוכחי, ידעתי כבר את העבודה ולא פניתי כלל לקלנאית תקשורת של הקופה אלא מיד פניתי לפרטי.
הקופ"ח מחויבת לתת החזר על כל קבלה של קלנאית תקשורת מורשת שמגישים להם.
בקופ"ח לא אוהבים לומר זאת כי כנראה זה לא שווה להם.
נכתב ע"י yudb;1369558:ככה זה בכל הקופות?
אם כך, אנסה לבדוק את זה....
יש אתר עם כל התקנות ולא ניתקלתי בכזה חוק..
ממש לא מדויק,נכתב ע"י חיה 92;1369553:אצל הבן הקודם שלי חיכיתי בערך חודש וחצי ואז כאשר באתי לקופה בתלונות
אז אמרו לי שאני יכולה ללכת לפרטי ולקבל החזר.
אצל הבן הנוכחי, ידעתי כבר את העבודה ולא פניתי כלל לקלנאית תקשורת של הקופה אלא מיד פניתי לפרטי.
הקופ"ח מחויבת לתת החזר על כל קבלה של קלנאית תקשורת מורשת שמגישים להם.
בקופ"ח לא אוהבים לומר זאת כי כנראה זה לא שווה להם.
נכתב ע"י אברך;1369577:הקופה לא מחוייבת לתת החזר על כל קבלה, אלא אם כן הילד אושר לטיפולים אצל קלינאית על ידי המאבחנת של הקופה.
אחרי שיש איבחון שמאשר לילד טיפולים אצל קלינאית יש אפשרות לבחור בין טיפולים אצל קלינאית מטעם הקופה או אצל קלינאית פרטית.
מה שכן, בדרך כלל מכתב של הקלינאית הפרטית (אם היא מספיק מוכרת בקרב הקלינאיות) יועיל במקום אבחון.
ולגופו של עניין, בבית החולים שערי צדק יש קלינאיות תקשורת מעולות!
נכתב ע"י שושה;1369579:ממש לא מדויק,
הקופה מחויבת ע"פ משרד הבריאות לתת מכסת טיפולים קבועה (לכל קבוצת גיל מכסה אחרת 0-3, 3-6 6-9 ) ל3 נושאים בהתפתחות הילד (פיזיותרפיה, ריפוי בדיבור וריפוי בעיסוק)עד גיל 9.
יש מבוטחים שמעוניים בתור זמין יותר או במטפלת מסוימת ומשתמשים בביטוח שלהם ע"מ לקבל החזר.
מה שקורה זה שאם נניח הילד בן 4 ומגיע לו 24 טיפולים לשנה מהקופה ע"פ משרד הבריאות והאמא בוחרת לנצל את מכסת הטיפולים מהביטוח (שהיא מוגבלת בכמות)
והילד יצטרך בהמשך תוספת טיפולים והוא יעבור את גיל 9 תגמר לו גם המכסה שהייתה לו בביטוח המושלם.
לכן כדאי יותר לנצל דבר ראשון את מה שמיג מהקופה ע"פ משרד הבריאות ואם אין ברירה אחרת להשתמש בביטוח המושלם.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים