מחפשת קלינאית תקשורת

• הוסף לסימניות
לילד בן 4.
עם בעיות גמגום קשות, ובעיות שליפה.
לטיפול פרטי
(קיבלנו אמנם אישור מקופת חולים, אבל לחכות חצי שנה בתור זה יותר מידי במצבו)
אשמח לכל עזרה.

תודה

• הוסף לסימניות
באיזה עיר?

• הוסף לסימניות
רחלי ארנסט בג.שמואל מעולה!

• הוסף לסימניות
על פי החוק. אסור להם לתת לך לחכות יותר משלושה חודשים!
באיזה קופה את? תנדנדי להם!

• הוסף לסימניות
את יכולה לקבל טיפולים מסופסדים ע"י הביטוח שיש לך דרך הקופה, ואם אין לך כדאי לך לעשות.

• הוסף לסימניות
אני בקופת חולים מאוחדת
ובירושלים.
3 חודשים זה גם הרבה לילד סובל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושה;1369475:
את יכולה לקבל טיפולים מסופסדים ע"י הביטוח שיש לך דרך הקופה, ואם אין לך כדאי לך לעשות.

אם יש לי ביטוח משלים אני יכולה לקבל החזרים על טיפול פרטי?

• הוסף לסימניות
ע"י ביטוח משלים את יכולה לקבל טיפולים נוספים למעבר למה שמגיע לך בקופה ע"פ משרד הבריאות.
כמובן שעדיף לך לפנות לסניף כדי לקבל מידע בטוח ומדויק יותר.

• הוסף לסימניות
יש אתר ובו יש תקנות בדיוק מה מגיע ומה לא.
את צודקת בהחלט שזה הרבה זמן!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ANONYMUS;1369478:
אם יש לי ביטוח משלים אני יכולה לקבל החזרים על טיפול פרטי?

הבן שלי מטופל בטיפול פרטי ואני מקבלת החזרים מהקופה.
מבחינת מחיר, הטיפול יוצא אותו הדבר כמו בטיפול בקופה.

כמו כן, יש לי ביטוח משלים אז הוא זכאי לכפול טיפולים מאשר בביטוח רגיל. (קופ"ח לאומית)

• הוסף לסימניות
קלינאית

בטעות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיה 92;1369540:
הבן שלי מטופל בטיפול פרטי ואני מקבלת החזרים מהקופה.
מבחינת מחיר, הטיפול יוצא אותו הדבר כמו בטיפול בקופה.

כמו כן, יש לי ביטוח משלים אז הוא זכאי לכפול טיפולים מאשר בביטוח רגיל. (קופ"ח לאומית)

כמה זמן חיכית לטיפול שאיפשרו לך ללכת באופן פרטי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yudb;1369544:
כמה זמן חיכית לטיפול שאיפשרו לך ללכת באופן פרטי?

אצל הבן הקודם שלי חיכיתי בערך חודש וחצי ואז כאשר באתי לקופה בתלונות
אז אמרו לי שאני יכולה ללכת לפרטי ולקבל החזר.

אצל הבן הנוכחי, ידעתי כבר את העבודה ולא פניתי כלל לקלנאית תקשורת של הקופה אלא מיד פניתי לפרטי.

הקופ"ח מחויבת לתת החזר על כל קבלה של קלנאית תקשורת מורשת שמגישים להם.
בקופ"ח לא אוהבים לומר זאת כי כנראה זה לא שווה להם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיה 92;1369553:

אצל הבן הנוכחי, ידעתי כבר את העבודה ולא פניתי כלל לקלנאית תקשורת של הקופה אלא מיד פניתי לפרטי.

ככה זה בכל הקופות?
אם כך, אנסה לבדוק את זה....
יש אתר עם כל התקנות ולא ניתקלתי בכזה חוק..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yudb;1369558:
ככה זה בכל הקופות?
אם כך, אנסה לבדוק את זה....
יש אתר עם כל התקנות ולא ניתקלתי בכזה חוק..

אני לא יודעת.
אך תמיד לפני שהולכים לפרטי כדאי לברר קודם בקופ"ח.

את יכולה בינתיים להרשם בתור אצל קלנאית תקשורת פרטית ובמקביל ללכת לברר בקופ"ח.
כי גם בפרטי אין תורים מיד, צריך לחכות קצת עד שמתפנה.

• הוסף לסימניות
הקופה לא מחוייבת לתת החזר על כל קבלה, אלא אם כן הילד אושר לטיפולים אצל קלינאית על ידי המאבחנת של הקופה.
אחרי שיש איבחון שמאשר לילד טיפולים אצל קלינאית יש אפשרות לבחור בין טיפולים אצל קלינאית מטעם הקופה או אצל קלינאית פרטית.

מה שכן, בדרך כלל מכתב של הקלינאית הפרטית (אם היא מספיק מוכרת בקרב הקלינאיות) יועיל במקום אבחון.

ולגופו של עניין, בבית החולים שערי צדק יש קלינאיות תקשורת מעולות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיה 92;1369553:

ממש לא מדויק,
הקופה מחויבת ע"פ משרד הבריאות לתת מכסת טיפולים קבועה (לכל קבוצת גיל מכסה אחרת 0-3, 3-6 6-9 ) ל3 נושאים בהתפתחות הילד (פיזיותרפיה, ריפוי בדיבור וריפוי בעיסוק)עד גיל 9.
יש מבוטחים שמעוניים בתור זמין יותר או במטפלת מסוימת ומשתמשים בביטוח שלהם ע"מ לקבל החזר.
מה שקורה זה שאם נניח הילד בן 4 ומגיע לו 24 טיפולים לשנה מהקופה ע"פ משרד הבריאות והאמא בוחרת לנצל את מכסת הטיפולים מהביטוח (שהיא מוגבלת בכמות)
והילד יצטרך בהמשך תוספת טיפולים והוא יעבור את גיל 9 תגמר לו גם המכסה שהייתה לו בביטוח המושלם.
לכן כדאי יותר לנצל דבר ראשון את מה שמיג מהקופה ע"פ משרד הבריאות ואם אין ברירה אחרת להשתמש בביטוח המושלם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברך;1369577:
הקופה לא מחוייבת לתת החזר על כל קבלה, אלא אם כן הילד אושר לטיפולים אצל קלינאית על ידי המאבחנת של הקופה.
אחרי שיש איבחון שמאשר לילד טיפולים אצל קלינאית יש אפשרות לבחור בין טיפולים אצל קלינאית מטעם הקופה או אצל קלינאית פרטית.

מה שכן, בדרך כלל מכתב של הקלינאית הפרטית (אם היא מספיק מוכרת בקרב הקלינאיות) יועיל במקום אבחון.

ולגופו של עניין, בבית החולים שערי צדק יש קלינאיות תקשורת מעולות!

כמובן.
מה שכתבתי זה אחרי שאישרו קלנאית תקשרות ע"י הקופה ועברו את כל האבחונים.
היא שאלה האם ניתן ללכת גם לפרטי אז כתבתי לה את הנ"ל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושה;1369579:
ממש לא מדויק,
הקופה מחויבת ע"פ משרד הבריאות לתת מכסת טיפולים קבועה (לכל קבוצת גיל מכסה אחרת 0-3, 3-6 6-9 ) ל3 נושאים בהתפתחות הילד (פיזיותרפיה, ריפוי בדיבור וריפוי בעיסוק)עד גיל 9.
יש מבוטחים שמעוניים בתור זמין יותר או במטפלת מסוימת ומשתמשים בביטוח שלהם ע"מ לקבל החזר.
מה שקורה זה שאם נניח הילד בן 4 ומגיע לו 24 טיפולים לשנה מהקופה ע"פ משרד הבריאות והאמא בוחרת לנצל את מכסת הטיפולים מהביטוח (שהיא מוגבלת בכמות)
והילד יצטרך בהמשך תוספת טיפולים והוא יעבור את גיל 9 תגמר לו גם המכסה שהייתה לו בביטוח המושלם.
לכן כדאי יותר לנצל דבר ראשון את מה שמיג מהקופה ע"פ משרד הבריאות ואם אין ברירה אחרת להשתמש בביטוח המושלם.

מה שהסבירו לי שמכסת הטיפולים מתחדשת בכל שנה.
לדוג', שנה שעברה הבן שלי היה זכאי ל30 טיפולים מטעם הקופ"ח ועוד 27 טיפולים מהביטוח מושלם. (בקשר לסך טיפולים המדוייק, אל תתפסו אותי על המילה)
כשהתחילה שנה חדשה, הוא נהיה שוב זכאי ל30 טיפולים ועוד 27 מהמשלים.

וברור מאליו שקודם מנצלים את הטיפולים במסגרת הסל ורק לאח"כ את הטיפולים של הביטוח.

ולתשומת לב: ילד עד גיל 3 זכאי לטיפולים חינם במסגרת הסל.
אני הספקתי רק 4 טיפולים לעשות לו לפני גיל 3 בחינם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת