עזרה מחפשת קליפ שהופק והועלה כאן לפני שנתיים...

• הוסף לסימניות
אחת מחברות הפורום המדהימות העלתה כאן קליפ של ילדה בת 3-4 בערך, מחכה לאוטובוס שמבושש מלבא... היתה בקליפ אירוניה דקה על מצב התחבורה בירושלים, וזכור לי שהקליפ הועלה בדיון על קו 3 וכדו'... הפכתי את הפורום משך שעות ולא מצאתי- כלומר, לא ידעתי אילו מילות חיפוש יניבו לי את הקליפ המבוקש.

יש כאן משהי שזוכרת על מה מדובר ויכולה להקפיץ את השרשור ההוא או להעלות מחדש?

תודה גדולה!

• הוסף לסימניות
אף אחד לא נזכר? או שכל הניקים כאן דנדשים?...

• הוסף לסימניות
אחת מחברות הפורום המדהימות העלתה כאן קליפ של ילדה בת 3-4 בערך, מחכה לאוטובוס שמבושש מלבא... היתה בקליפ אירוניה דקה על מצב התחבורה בירושלים, וזכור לי שהקליפ הועלה בדיון על קו 3 וכדו'... הפכתי את הפורום משך שעות ולא מצאתי- כלומר, לא ידעתי אילו מילות חיפוש יניבו לי את הקליפ המבוקש.

יש כאן משהי שזוכרת על מה מדובר ויכולה להקפיץ את השרשור ההוא או להעלות מחדש?

תודה גדולה!
התכוונת לזה?

היום היא בת ארבע
בקליפ היא הייתה בת שנה...

• הוסף לסימניות
מהמם, הילדה בינתם גדלה אבל ניראה לי שבתחום התחבורה הציבורית הם עדין נשארו בקטנה.

• הוסף לסימניות
כן, בדיוק זה!!!!!!!!
כבר כמעט נואשתי....
בזכותכם יהיה מחר שיעור ספרות מוצלח לכיתות ח' שלי :)

יישר כח, ושוב, תודה!!!!

• הוסף לסימניות
סליחה על התגובה
במקום כ"כ לא מתאים
אני לא רואה אפשרות לשלוח בפרטי
איך משגים את @ מילה בסלע
יש אולי כתובת מייל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה