מחפשת קריין באנגלית

• הוסף לסימניות
מקצועי,
אשמח לקבל שמות,
ואם יש כאן קריינים - אשמח לקבל פרטים והצע"מ למייל בחתימה.
תודה

• הוסף לסימניות
בלונה,
אני מפיקה קריינויות גם של גברים באנגלית.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בס"ד

עבדתי עם ראובן מילר, מקצועי ביותר. (לת"ל: מחיר יחסית יקר)

• הוסף לסימניות
אכן יקר מידי עבורנו, תודה.

• הוסף לסימניות
בס"ד

לתשומת לבכם.
הקריין ראובן מילר.
חסיד בעברו, התפקר, הצטרף לכת ועזב את הדת.
ברח לחו"ל.
מקבל עבודת במייל ומתקשר, ויקריין לכם כל מה שתרצו כאילו כלום...
אחרי שעבדתי איתו לא מעט בלא שידעתי מאד כואב לי, שהוא מדבר על ישיבות קודש, ומפעלי חסד.

• הוסף לסימניות
קריינות מקצועית? קריינית או קריין? עברית או אנגלית? אולפני נחמי בלר תקשורת מציגים:

טוב, זו עדיין לא הכרזת התופים וכו', כי עדיין לא השלמנו פינישים סופיים של המיזם, וכמו שאתם יודעים, אצלנו הכל הולך בפרפקציוניזם של מליון אחוז פלוס שניים...

מאז שכתבתי כאן בעבר על ההתפתחות, תחום הקריינים באולפנים שלנו פרץ וגדל, ב"ה כיום אנחנו מפיקים מעל 60% מהקריינויות המקצועיות ופסי הקול לסרטי תדמית, מצגות, מחזות וכו' בציבור החרדי - דתי.

השירותים שלנו:

- קריינות מקצועית על ידי נחמי בלר בעברית ובאנגלית - מצורפות דוגמאות.
- קריינות מקצועית על ידי גבר בעברית ובאנגלית - מצורפות דוגמאות.
וכמובן אפשרי גם את הפקת התרגום ו/או עד לקבלת פס הקול המושלם.

הפקת תשדירים, פסי קול לסרטים, דיבוב, מחזות, פרוייקטים קטנטנים ועתירי ממדים - <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>.
אה, והשירות נותר מסור ומושלם אותו הדבר :)

המשך הצלחה מרובה לכווולנו! ורק בשורות טובות....
נחמי

קרדיטים: אבי לביא התותח
אלישבע אבר המהוללה
אולפני תצליל - אסתי מנדל הכשרונית!

קבצים מצורפים

• DEMO נחמי בלר HEBREW ENGLISH.mp3
    4.9 MB · צפיות: 20
  • מיקס למפיקות 04.mp3
    2.1 MB · צפיות: 25
  • נו באמת מה מכל דבר עושה עסק ערוך לא סופי נחמי בלר.mp3
    KB 610.2 · צפיות: 18
  • LECHEM VCHALAV TAKE 5 FOR VOICEOVER111 BY MARKCVO (1).mp3
    KB 923.5 · צפיות: 23
  • BF Mobile חלק א לאישור.mp3
    2.4 MB · צפיות: 25
  • לתת תקווהBOUN.mp3
    KB 418.7 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
משום מה אני רואה שאני לא יכולה לערוך את ההודעה הקודמת, שכחתי לספר לכם שאנחנו גם מפיקים קריינות גברית באידיש וכן קריינות שלי באידיש :)

• הוסף לסימניות
תודה על כל התגובות באישי, נעדכן עם פתיחת השירות הרשמי.
בינתיים - ניתן לפנות למזכירות להצעת מחיר ולדוגמאות: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

שבת שלום ומבורך :)
נחמי

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה