מידע שימושי מחפשת רב לכנס התעוררות.

• הוסף לסימניות
רב שמדבר חזק, עוצמתי.
עדיף ללא תשלום, או בתשלום סימלי.

מהכרות...
תודה

• הוסף לסימניות
מי קהל היעד?

• הוסף לסימניות
הרב דרוק
הרב דרורי-חינוך

• הוסף לסימניות
השאלה לאיזה סגנון.

בחורים?
בחורות?
מורות?
סבתות?
מתחזקים?
בעלי תשובה?
מסורתיים?

• הוסף לסימניות
יש לך מספר שלו?
מה הסגנון?
אין לי מספר שלו.
יש לו טור קבוע ב'בקהילה', אםשר לראות שם את הסגנון. הוא מאוד מעניין, סגנון יותר קליל.
אני יודע שהוא מוסר כל הזמן הרצאות ושיעורים למגוון קהלי יעד, כולל לקהל היעד שציינת.
לא בטוח מה לגבי התשלום.

• הוסף לסימניות
אין לי מספר שלו.
יש לו טור קבוע ב'בקהילה', אםשר לראות שם את הסגנון. הוא מאוד מעניין, סגנון יותר קליל.
אני יודע שהוא מוסר כל הזמן הרצאות ושיעורים למגוון קהלי יעד, כולל לקהל היעד שציינת.
לא בטוח מה לגבי התשלום.
כן ראיתי
ונראה לי פחות הסגנון שאני מחפשת
בינתים תודה לכולם-ן ואשמח לעוד רעיונות

• הוסף לסימניות
הרב דודי ברורמן הוא מרצה בערכים אבל הוא נותן שיחות חיזוק גם לנשים והא מדבר ברמה גבוהה עם קצת הומור ומכניס את המסר בצורה חדה וברורה ומדבר כמעט על כל נושא
הרב יהודה יוספי הוא מדבר קצת כבד אבל היראת שמים שלו די משפיעה על שומעי לקחו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה