מה עם הידברות וכו'?רב בשגנון של הרב יגאל כהן, יש?
מה טיבו של אתר זה?יש לך את אתר ''דין'' -מגוון רבנים שעונים על תחום גדול של שאלות.
מה טיבו של אתר זה?
איזה סגנון רבנים?
[/QUOTE
לא מכירה
הם מזדהים במענה
אין לי פרימיום, אני אוכל לפנות אלייך במייל, מה הכתובת שלך?הרב גואלמן...
אם תרצי, פני בפרטי
mishmeshmi אסור לפרסם מייל@צלצולית יש לי מישהו להמליץ לך, תתני מייל אשלח לך לשם.
הרב גואלמן? בטוחה? הוא בנאדם עסוק בטירוף גם ככה.הרב גואלמן...
כל כך צודקת, זה רב שלא ישן ולא נח לרגע וממש מרגיש בחסרונו של כל אחד ואחד מבני הקהילה, הוא מלאך ממש מהכרות אישית.נכון. ובכ"ז יש לו זמן לכולם.
איך?
כי זה רב שנושא בעול הציבור וקשוב ואכפתי.
אשמח לקבל את כתובת המייל למייל: kthsugkthsugאין לכתוב כתובת מיילהרב גואלמן...
אם תרצי, פני בפרטי
אני באופן אישי מתייעצת עם הרב הרבה דרך המייל. תמיד הרב בעצמו עונה לי. (ממליצה לכתוב בשעות מאוחרות של הלילה ואז הרב רואה את זה בבוקר. בין הראשונים וזה לא טובע בין מאות שואלים...)מעניין אותי אם מישהי פנתה לרב גואלמן, והאם הוא ענה בעצמו.
אני לא גומרת להתפעל מהרב הזה.אני באופן אישי מתייעצת עם הרב הרבה דרך המייל. תמיד הרב בעצמו עונה לי. (ממליצה לכתוב בשעות מאוחרות של הלילה ואז הרב רואה את זה בבוקר. בין הראשונים וזה לא טובע בין מאות שואלים...)
ממליצה לכתוב בשעות מאוחרות של הלילה ואז הרב רואה את זה בבוקר. בין הראשונים וזה לא טובע בין מאות שואלים...)
פניתי לרב גואלמן והוא ענה לי.מעניין אותי אם מישהי פנתה לרב גואלמן, והאם הוא ענה בעצמו.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים