דרוש מידע מחפשת רואה חשבון לטופס חד פעמי

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
אני עצמאית עוסק מורשה,
מנהלת את החשבונות שלי בעצמי.
זקוקה לחתימה של רואה חשבון על אישור הכנסות ל2023 עבור משכנתא
מכירים משהו שיכול לעשות דבר כזה?

• הוסף לסימניות
רחל קראם. ב.ר.ק חשבונאות ומיסים: 03-618-5844 | 054-533-5844

• הוסף לסימניות
כל רואה חשבון.
תעשי סקר קטן וקחי את הזול ביותר. זה משהו הכי טכני שיש.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אכן.

עד כמה שידוע לי, היא גובה 100 ש"ח+מעמ.
זה מאד זול
בד"כ מקובל מינימום 250 ש"ח

למה לעו"ד משלמים בכיף 250 - 500 לחתימה פשוטה? ורו"ח שצריך לאמת ולבדוק את הנתונים ולתת חתימה שמהווה סוג של אחריות כלפי הבנק - אותו סכום נראה לאנשים מוגזם??

• הוסף לסימניות
זה מאד זול
בד"כ מקובל מינימום 250 ש"ח

למה לעו"ד משלמים בכיף 250 - 500 לחתימה פשוטה? ורו"ח שצריך לאמת ולבדוק את הנתונים ולתת חתימה שמהווה סוג של אחריות כלפי הבנק - אותו סכום נראה לאנשים מוגזם??
לפיסקה הראשונה: ככה זכור לי. אך יתכן שאני טועה.
לפיסקה השניה: גם לעו"ד משלמים על חתימה 100 ש"ח בלבד.

• הוסף לסימניות
הסתדרתי תודה.
אכן הרוב בקשו איזור ה250 ובצדק.
אבל מצאתי משהי שהסכימה ב100.
כתבה שחותמת על סמך נתונים שלא עברה עליהם.
והרוויחה ביושר 100 ש"ח ללא עבודה :)
ואכן, למי שעובר על החומר 250 זה ממש סביר.

• הוסף לסימניות
הסתדרתי תודה.
אשמח לקבל פרטים על הרו"ח הנ"ל.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
הסתדרתי תודה.
אשמח מאוד לקבל מידע, חייבת עזרה דחוף!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה