דרוש מידע מחפשת רופא אא"ג מומחה בירושלים

• הוסף לסימניות
יש לי כבר תקופה ארוכה (כמה שנים)
כל כמה חודשים כמו דלקת באזור מסוים בחלל האף, (סימנתי בכחול)
ואז יש (תסלחו לי - אולי משהו מזהה תסמינים)
נזלת ירוקה ואף גושים חומים לפעמים
ואני מרגישה בחייך למעלה שקשה לבלוע,
כשאני באה לרופאים הם לא מבינים אותי אני מסבירה להם, שזה מאז שלא הרגשתי טוב מלפני כמה שנים
ולפני זה לא הרגשתי מעולם את התחושות האלו, במקום הזה - אבל הם מתעלמים .
והתופעה לא מפסיקה לחזור
זה מרגיש לי כמו חיידק רדום שהתמקם שם ומתעורר כל כמה זמן ,

לכן אם למשהו יש מידע על התופעה,
וכמובן מידע על רופא אא"ג (בירושלים) בעל סבלנות להקשיב ומומחה בענין.

אודה מאוד.

upload_2018-4-23_11-32-6.png

• הוסף לסימניות
אני מליצה מאוד על ד"ר טלי לנדאו רופאה מומחית לאא"ג בהדסה עין כרם
מקבלת בציבורי ובפרטי בהדסה
אנושית מאוד!
(מה שכן טופלתי אצלה לעניין אחר לגמרי)

• הוסף לסימניות
ד"ר בן יעקב בהדסה הר הצופים/ עין כרם

• הוסף לסימניות
יש את ד"ר ברמה, מומחה רציני -נראה לי שמקבל בכמה קופות, בירושלים

• הוסף לסימניות
דר" מנחם גרוס בהדסה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה