מידע שימושי מחפשת רופא שיניים מקצועי עדיף של כללית להשלים שיניים שנשברו

• הוסף לסימניות
מדובר בבחור שנשבר לו התיקון הקודם שבוצע כשהיה ילד, היינו אצל שני רופאים בכללית סמייל אלעד, אחרי טיפול ראשון התיקון נשבר אחרי חודש בערך, הטיפול השני יצא מאוד לא יפה
אשמח לקבל המלצות על רופאי שיניים מומחים בתחום באיזור המרכז עדיף של כללית או פרטי אבל לא יקר מידי...
תודה למיעצים ולמסיעים

• הוסף לסימניות
אני ממליצה מנסיון לעשות טיפולי קוסמטיקה של שיניים אצל ד"ר רוזנר
ממרפאת מגן אברהם בירושלים הוא מומחה ברמת על בכל מה שקשור לאסתטיקה של שיניים
טיפלנו כמה פעמים והיינו מרוצים מאד
אני עשיתי אצלו כתר זרקוניה בשן קדמית ו2 אחים שלי השלמת שן קדמית שנשברה
ויצא תוצאות יפות מאד לצד זה שהוא הגון ויחס אנושי ומיוחד

• הוסף לסימניות
אני ממליצה מנסיון לעשות טיפולי קוסמטיקה של שיניים אצל ד"ר רוזנר
ממרפאת מגן אברהם בירושלים הוא מומחה ברמת על בכל מה שקשור לאסתטיקה של שיניים
טיפלנו כמה פעמים והיינו מרוצים מאד
אני עשיתי אצלו כתר זרקוניה בשן קדמית ו2 אחים שלי השלמת שן קדמית שנשברה
ויצא תוצאות יפות מאד לצד זה שהוא הגון ויחס אנושי ומיוחד
אני מבינה שהוא פרטי, מה בקשר למחיר?

• הוסף לסימניות
יכול להיות שהוא גם פרטי
אנחנו עשינו אצלו במרפאת מגן אברהם ברחוב גשר החיים שזה לא מרפאה פרטית שלו אלא מרפאה גדולה
שהו אעובד שם
המחיר לא זול אבל שווה את זה
ובכלל כל התחום של אסתטיקה בשיניים עולה הרבה מענין באמת לברר מחירים בשוק

• הוסף לסימניות
דר רוזנר מעולה בקוסמטיקה , תיקון שן קידמי לקח לי בסביבות 700 ש"ח 400 ש"ח סתימה +300 בעבור שזה השלמת שן .

יש לו דרישה מוזרה לפני כל טיפול לעבור ניקוי שניים אצל שננית , אני בצעתי בעקבות דרישתו ניקוי אצל שננית בכללית ושברה לי שן קדמי כתוצאה מהניקוי שיניים !

כך שגם ניקוי שיניים יש לעשות אצל מומחה .

שאר עבודות של טיפולי שיניים מומלץ אצל ד"ר ראובן קרני במגן אברהם , הוא מתחשב במחירים מאוד משמעותי , וגם מאוד נהנתי ממנו .

• הוסף לסימניות
אמאלה איך נשבר שן מניקוי אבן? נשמע מלחיץ נורא
כל כך חזק עשו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה