- הוסף לסימניות
יש למשהו?
אולי יש גמחים לזה ?
אולי יש גמחים לזה ?
רצוי לכתוב איזה גודל רמקול ולאיזה שמוש
לא הבנתי.רצוי לכתוב איזה גודל רמקול ולאיזה שמוש
לי יש מקרן קול בלוטוס אבל אני לא בני ברק
רמקול שמחזיקים ביד.עכשיו גם אני לא הבנתי,
אתה צריך מגפון?
או רמקול?
מה לא מובן ???עכשיו גם אני לא הבנתי,
אתה צריך מגפון?
או רמקול?
גם מגפון מחזיקים בידרמקול שמחזיקים ביד.
זה מגפון !!!
מיקרופון?מה לא מובן ???
מיקרופון בלע'''ז !!!!
איך הגעת למגפון ???
מה עושים עם זה ללא ציוד הגברה?כזה !!!![]()
או דרך הפה של המרצה [שלא מבין למה לא שומעים אותו בקולי קולות ]מיקרופון?
ואיך הציבור שומע מהמיקרופון?
מי אמר שאין לה הגברה אוליי יש לה הגברה ורק חסר לה מיקרופון ???מה עושים עם זה ללא ציוד הגברה?
איפה שיש ציוד הגברה יש גם מיקרופוניםאו דרך הפה של המרצה [שלא מבין למה לא שומעים אותו בקולי קולות ]
או דרך הגברה שזה יש לה כבר ולכן לא בקשה
בהצלחה !!!!בכל אופן עדיין לא הבנתי ואני חייב לצאת לעמל יומי.
אה ..כי למי שיש דגים יש קצת בצל לשבל אותם ..''
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //