מחפשת רעיון גזעי למתנת יומולדת

• הוסף לסימניות
לאחותי שתמיד מפתיעה עם רעיונות מתוקים
(שנה שעברה הביאה לי כרטיס פייס, לפני שנתיים הזמינה לי מגש פיצה...)

• הוסף לסימניות
לאיזה גיל?

• הוסף לסימניות
תעשי לה מתנה כוס הפלא זו כוס שחורה עם הטבעת תמונה שלה בזמן שמכינים משהו חם התמונה מתגלה . מתנה מושלמת וגם לא יקרה. בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה,
היא בת 25 ואת כוס הפלא מכירים כבר
אשמח לרעיונות נוספים

• הוסף לסימניות
אפשר לצאת לאיזה לובי ולפני כן לסכם עם מלצרית שתכניס עוגה עם זיקוקים..(יש מקומות שמגדילים לעשות ושמים מוזיקה של Happy Birthday)

טלפון עם הקלטה של קלצקין בברכות יומולדת נרגשות..(במנגינה של קלצקין , כמובן..)

תבררי איפה היא הולכת להיות ביום ההולדת . ושם תפתיעי..(אם היא הולכת למשל לקחת משקפיים מתיקון.. תלכי קודם ותבקשי להכניס לה בקופסא איזה פתק עם משהו...)

מבקשים מהמשלוחן בירקן למלא מריצה, (אפשר לקנות מריצה צעצוע יפה.שנשארת כאביזר קישוט לבית) במלא פרות שהיא אוהבת ושהוא יגיע לביתה עם "המשלוח"..

עושים כרטיס ברכה בפלאש עם מלא אנימציות חמודות שמתאימות..

מבקשים מכל החברות שלה לשלוח לה מייל באותה דקה עם ברכות יומולדת..

קונים סדין פשוט מבקשים מכל החברות/ מכרים לכתוב עליו ברכות ואיחולים ומצפים לה את המיטה..
(על הציפית אפשר לכתוב- מעל לכל הצפיות..)

שקית מלאהההההההה נשיקות ...

חכי..אחשוב על עוד..

• הוסף לסימניות
תארגני שהיא תקבל 25 עוגות יומולדת במהלך היום. יוצא מאד מוצלח.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על הרעיונות המדהימים
אבל קצת מידי גרנדיזיים-
ז"א אני מחפשת רעיון למשהו שלא דורש התארגנות ולוגיסטיקה.

• הוסף לסימניות
קחי קופסת טונה תצפי בכמה שטרות כסף (תלוי כמה התקציב שלך כמובן)
ותרשמי לה: טונות של כסף....
או ארגני 25 מכרות ידידות ובנות דודות שיאחלו לה מזל טוב בטלפון זה מחמם את הלב.

• הוסף לסימניות
משהו שחברות שלי עשו לי:
עמדו ברחוב ושלחו אנשים שהסכימו לעלות קומה ולתת בדלת למי שפותחת[רק אני בבית]
עוגה אישית...כך עלו 17 עוגות ופעם ה18 הם עלו בעצמם עם עוגה גדולה ועוד....

אחותי שלחה לי כרטיס מאד גזעי ביום שאחרי היומולודת שעליו היה כתוב בצד החיצוני: שלחתי לך את הכרטיס מאוחר בדווקא עם תמונה של צב,ובפנים היה כתוב ......
כדי לא לקלקל לך את היום המיוחד ולהזכיר לך את גילך...משהו כזה היה הנוסח.
זה היה ממש מוצלח

• הוסף לסימניות
25 שטרות של 1 דולר ..
ועוד אחד סגור (אפשר למסגר ..) ולכתוב עליו- ואחד לשנה הבאה..

• הוסף לסימניות
פשוט וחמוד שתמיד כיף לקבל- פרחים!
25 ורדים/ שושנים/צבעוניאו כל פרח אחר בצבע אהוב כשלכל פרח מוצמדת ברכה (או מילת ברכה כמו הצלחה...וכו')

• הוסף לסימניות
עוד כרטיס גזעי שקיבלתי:
תמונה של אדם מכניס כביסה לתוך מכונה [במכבסה]
ומאחורה היה כתוב משהו על הקמטים שהתווספו..

• הוסף לסימניות
כרטיס חמוד שראיתי פעם:
מבחוץ- אומרים שעם הגיל גדלה החוכמה...
בפנים- יומולדת שמח, אינשטיין.

• הוסף לסימניות
יש אופציה בדואר ישראל להזמין בול מיוחד תקף במשלוח עם תמונה אישית שמכניסים. לא זכור לי כמשהו יקר במיוחד, תבדקי באתר שלהם את הפרטים המדויקים.
נראה לי שמי שיקבל ישמור את המעטפה לכל החיים..

• הוסף לסימניות
רעיון יפה שעשיתי פעם:
"ערכת יום הולדת להכנה אישית"
שלחנו משלוחן שהביא לכלת הארוע ארגז גדול עטוף בסרטים,
הארגז הכיל הוראות+אביזרים כמו: עוגת יום הולדת, בלונים, שלט יום הולדת, נרות, גפרורים, ועוד...
בדף ההוראות המקושט היו הכנות מפורטות ליום הולדת:
פתחי את הארגז, נפחי לעצמך בלונים, אחד ורוד אחד כסוף,, ותלי בחדר...
הוציאי את השלט מזל טוב, ותלי מתחת הבלונים,
הכניסי את הדיסק לטייפ ופצחי בשירה מלבבת,....
יש המשך,,, אבל זה הרעיון...
היה מוצלח מאוד!!!! במיוחד לאור הגיל המתבגר שזה היה גם התיחסות ליום הולדת וגם לא מידי תינוקי

יש לי עוד כמה רעיונות, אך יש לי שאלה היא נשואה? או בשידוכים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה