ישחשבתי אולי על חיפה.
יש מה לעשות שם יום שלם?
אני אשמח לשמוע רעיונות למקומות שאפשר לטייל בהם בחיפה.יש
רק צריך לבנות ולתכנן
יש הרבה מסלולי הליכה- יש את שויצריה הקטנהאני אשמח לשמוע רעיונות למקומות שאפשר לטייל בהם בחיפה.
לגבי התכנון והבניה אני אנסה לבד, אני לא מפחדת מזה...
מונית לא רלונטי לי...ראש הנקרה
עשינו את זה בעבר והיה מצוין
רכבת + מונית
www.prog.co.il
אין הרבה ערבים בעכו?נסיעה ברכבת לעכו
שם לוקחים אוטובוס לעיר העתיקה
הפלגה/ קארטינג
סיור בעיר העתיקה בשוק בטיילת
יש גם רכיבה בסוס ועגלה
אח"כ יש שם את הגן הבוטני שזה פארק גדול חצי ממנו מתקנים אטרקטיביים
והחצי השני גן בוטני מלא צמחיה ויופי וגם מזרקות שלפעמים פועלות...
בבין הזמנים זה כמו בני ברקאין הרבה ערבים בעכו?
אני אהיה לבד בלי בעלי אז לא ממש בא לי...
איך מגיעים מהאוניברסיטה לאיזור חרדי (תפילות) ולמקום עם אוכל כשר?בחיפה יש את האוניברסיטה - כדאי להיכנס - השומר שואל בפתח לאן???
להגיד לו לספריה - שם צריך להתמצא אבל אפשר גם להסתדר לבד
עולים במעלית עד לקומה ה 29 ורואים נוף 360 מעלות.
חויה לכולם
אנחנו עשינו אחרי זה תחרות ירידה במדרגות חרום לרדת בחזרה את כל הבנין....
למטה בקומה 4 יש שטח ענק שמתאים לחתרויות עם ילדים
קרוב מאד לפארק נשר עם הגשרים התלויים
ויש שם גם תחבורה נוחה
אפשר להזמין פיצה למקום עצמו ויש שם שולחנות ופופים
כל האזור של האוניברסיטה מלא במסלולי הליכה משגעים (פחות מתאים לילדים...)
בשכונות שליד ניתן למצוא כל מיני גינות נחמדות...
מומלץ לשלב נסיעה לירכא - לונה פארק לילדים כיף זול וממש קרובנסיעה ברכבת לעכו
שם לוקחים אוטובוס לעיר העתיקה
הפלגה/ קארטינג
סיור בעיר העתיקה בשוק בטיילת
יש גם רכיבה בסוס ועגלה
אח"כ יש שם את הגן הבוטני שזה פארק גדול חצי ממנו מתקנים אטרקטיביים
והחצי השני גן בוטני מלא צמחיה ויופי וגם מזרקות שלפעמים פועלות...
וכך במחי מקלדתהיום אף בן אדם נורמלי לא נוסע לעכו
איך להגיד לו לספריה, לספריה יש כניסה נפרדתלהגיד לו לספריה - שם צריך להתמצא אבל אפשר גם להסתדר לבד
אם לא שוכרים את כל המקום זה מעורבמומלץ לשלב נסיעה לירכא - לונה פארק לילדים כיף זול וממש קרוב
יורדים ברכבלית 2 תחנות, נוסעים בקו 18 לנווה שאנןאיך מגיעים מהאוניברסיטה לאיזור חרדי (תפילות) ולמקום עם אוכל כשר?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים