מסטיקים מאוד מתאימיםאני עשיתי ל-30 יום - מכשיר כמו של מסטיקים שמסובבים.. עם 30 מסטיקים/ סוכריות.
אל תגידי לי שהוצאת אחד אחד ומספרת ואז הכנסת הכל מסודר...אני בזמנו,
קניתי טישו בקופסא, של קלינקס
ומספרתי כל אחד בסדר עולה..
לא זוכרת מה כתבתי בדיוק![]()
אכן..אל תגידי לי שהוצאת אחד אחד ומספרת ואז הכנסת הכל מסודר...
כשהשוקולד ייגמר הכוס תשברכשהכוס תגמר- הכוס תשבר
למרות שאת לא רוצה פלקטים ושלטים,משהו יותר קטן ולא בומבסטי כמו לוח ענק שעושים לכלות, כי אחרי הכל, הוא בישיבה ואי אפשר לתלות לו שם כזה..
אז מחפשת רעיון שיסמל את לוח הגומר רק שיתאים לחתן.
אשמח לכל רעיון, תודה מראש!
זה מה שאני מחפשת, את המשהו האחר...אבל את יכולה לקחת את הרעיון למשהו אחר
אפשר לקבל את זה?בזמנו עשיתי משהו חמוד
כמו מחזיק מפתחות שכל יום חבר אחר נתן לו כרטיס (שלחתי לאחד מהחברים וכל יום נתן למישהו לתת)
אני נתתי לו את המחזיק במפגש ואת הכרטיס האחרון בחדר ייחוד... (הזוי שזכרתי)
אם רלוונטי אשמח לשלוח לך, מעוצב מדליק.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים