חוו"ד מחפשת רעיון למיתוג לבת מצווה

• הוסף לסימניות
ניסיתי בGPT אבל לא יודע לעשות בעברית
למי יש רעיון??
אני לא ממש מבינה בזה

• הוסף לסימניות
תנסי בקנווה
יש להם הרבה תבניות

• הוסף לסימניות
כזה?
1746356954898.png

• הוסף לסימניות
כן מהמממם!
ממש הכיוון ומה שרציתי...
אפשר להוסיף את המילה בת מצווה?
ואפשר לשאול דרך איזו תוכנה עשית את זה?
השתמשתי ב gpt זה הפרומפט

תמונה מרהיבה בסגנון מדהים של המילה "טלי" לכתוב את השם בתוך עיגול עם פרחים/ כתר .. בגווני זהב ורוד לבן כל הסגנון הוא פשוט מושך עין ומרהיב

אחר כך הוא שאל אותי איזה סגנון האם מודרני נוצץ, או נסיכותי עדין , בחרתי נסיכותי עדין

לא נשאר לי הרבה קרדיטים ...

• הוסף לסימניות
השתמשתי ב gpt זה הפרומפט

תמונה מרהיבה בסגנון מדהים של המילה "טלי" לכתוב את השם בתוך עיגול עם פרחים/ כתר .. בגווני זהב ורוד לבן כל הסגנון הוא פשוט מושך עין ומרהיב

אחר כך הוא שאל אותי איזה סגנון האם מודרני נוצץ, או נסיכותי עדין , בחרתי נסיכותי עדין

לא נשאר לי הרבה קרדיטים ...
תודה !
עזרת לי ממש!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה