התייעצות מחפשת רעיון למשהו חמוד כתודה לפאנית

• הוסף לסימניות
קניתי פאה אצל מישהי פעם ראשונה, ומאד מאד נהניתי מהיחס, מהאכפתיות, מהסבלנות והמקצועיות.
בתור הקרוב אני אמורה לקבל את הפאה הביתה, ורציתי לתת לה משהו קטן כתודה.
מבקשת לשמוע רעיונות, בתקציב של עד 100 ש"ח.
תודה.

• הוסף לסימניות
היא תשמח אפילו עם עוגה או שוקולד טוב.
כ"כ לא מובן מאליו.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
את שילמת מספיק כסף על פיאה ומגיע לך שירות טוב.
אם מקומות אחרים נותני שירות גרוע זה הלא נורמלי.
רק תגידי תודה רבה וכמה נהנית והיה שרות מושלם, ואני יעביר לחברות את הרושם הטוב...

• הוסף לסימניות
את שילמת מספיק כסף על פיאה ומגיע לך שירות טוב.
אם מקומות אחרים נותני שירות גרוע זה הלא נורמלי.
רק תגידי תודה רבה וכמה נהנית והיה שרות מושלם, ואני יעביר לחברות את הרושם הטוב...
קצת הכרת הטוב לאנשים, שום דבר לא מובן מאליו.

• הוסף לסימניות
בתקווה שתקבלי אחריות על הפאה
אולי מתנה תעזור לזה ואולי להיפך

• הוסף לסימניות
אנשים פה מבלבלים את השכל
אין ענין להקשיב לכל שטות...
כל הכבוד שאת מעונינת להכיר טובה, זה מדהים מצידך
ואפילו משהו קטן זה משמח, אז בודאי משהו בסכום של 100 ש"ח

• הוסף לסימניות
מדהימה
הלוואי וכל הלקוחות שלי היו כאלה
תשלחי לה איזה משהו קטן והיא תרגיש את הערכה
זר פרחים, פרלינים, מפיץ ריח
מדהימהה

• הוסף לסימניות
פעם הייתי אצל הפאנית ולקוחה שקנתה פאה הביאה לה שוקולד או פרלינים עם מכתב
היא ממש התרגשה.
כל דבר שתביאי ישמח אותה. זה ממש מחמם את הלב
ראוי להערכה

• הוסף לסימניות
אפשר להדפיס ברכה מעוצבת על מעמד יפה שהפאנית יכולה לשים בסטודיו שלה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה