מחפשת רעיון למתנה לבעל

• הוסף לסימניות
צריכה רעיון למתנת יום-הולדת לבעלי...
בפעם הראשונה מאז החתונה אין לי שום רעיון!

חשבתי על שעון (השעון שלו התקלקל) , אבל קשה מאד לקלוע בדיוק לטעם שלו.

הוא רוצה (וצריך) אופניים חשמליים אז חשבתי להפתיע אותו ושהם יחכו לו בבית ביום הולדת - אבל גם פה, הוא רוצה לבדוק קודם את האופניים ולהחליט איזה הוא רוצה..

בקיצור- בררן.. מזל שעל כלה הוא הצליח להחליט :)

אודה לכל רעיון שהוא!

• הוסף לסימניות
מוכר :)
אני פשוט הלכתי פעם עם בעלי וקנינו שעון ביחד.
אח"כ חשבתי שחבל שלא הבאתי לו זיכוי
אם הוא אוהב יין- יש מלא דברים

• הוסף לסימניות
ואם תהיי גלויה איתו ותגידי דוגרי, בוא היום נצא לקנות לך מתנה ליומולדת... ותצאו אח"כ לאכול יחד לסיום...

אפילו שאני מבינה אותך, פעם ראשונה רוצים לעשות הפתעה!

• הוסף לסימניות
פעם עשיתי משהו חמוד קניתי אופניים קטנות מעץ לקישוט הכנסתי לתוך הסל מעטפה עם כסף וכתבתי "תגיע תמיד למקומות שמחים....יומלדת שמח..."
זה היה כ"כ יפה בעלי התלהב הלכנו ביחד לחנות קנינו ...וגם לי נשארה מתנה לבית .

• הוסף לסימניות
אני פעם קניתי לבעלי מושב עיסוי שאפשר לחבר אותו למצת של הרכב.
מתוקף עבודתו הוא נוסע לפעמים המון המון שעות ועיסוי נעים בגב מדי פעם יכול מאוד לעזור לו.

• הוסף לסימניות
כלי כסף לשולחן שבת. כמו סכין טוב עם מלחיה, סט הבדלה וכו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bp1;n4996737:
אני קניתי לבעלי נרגילה, הוא נהנה מאוד.

רעיון מיוחד!!!
ממש!!!

איפה קנית?
איך ידעת איזה?
יש סוגים שונים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בת שבע א;n4996594:
ואם תהיי גלויה איתו ותגידי דוגרי, בוא היום נצא לקנות לך מתנה ליומולדת... ותצאו אח"כ לאכול יחד לסיום...

אפילו שאני מבינה אותך, פעם ראשונה רוצים לעשות הפתעה!

דווקא לא פעם ראשונה.. העניין הוא שאני תמיד מבקשת ממנו שיפתיע אותי.. כי הוא לא כ"כ טוב בפן ה"ביצועי" של לקנות מתנות, וגם כשהוא כבר אומר לי 'בואי נלך לקנות לך', בסוף זה לא קורה..
אז אני צריכה להראות לו דוגמא אישית, מבינה ? :) ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי סלומון;n4996768:
רעיון מיוחד!!!
ממש!!!

איפה קנית?
איך ידעת איזה?
יש סוגים שונים?

בירושלים מול ביקור חולים כניסת יולדות חנות בשם 'אלאדין'
הם מומחים מספיק כדי להמליץ

ואם הבעל אוהב את זה, הוא מדבר מספיק בכדי להבין מה הוא אוהב ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבי12;n4996610:
פעם עשיתי משהו חמוד קניתי אופניים קטנות מעץ לקישוט הכנסתי לתוך הסל מעטפה עם כסף וכתבתי "תגיע תמיד למקומות שמחים....יומלדת שמח..."
זה היה כ"כ יפה בעלי התלהב הלכנו ביחד לחנות קנינו ...וגם לי נשארה מתנה לבית .

רעיון אדיר!! אחשוב על זה ברצינות..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי סלומון;n4996768:
רעיון מיוחד!!!
ממש!!!

איפה קנית?
איך ידעת איזה?
יש סוגים שונים?

אני קניתי בשוק בצפת...
אני מאמינה שיש בכל שוק.
יש הרבה סוגים, התייעצתי אם המוכר וזה גם תלוי בתקציב כי טווח המחירים הוא גדול.
צריך לזכור להוסיף-טבק, גחלים ונייר כסף כדי שיוכל ישר להשתמש.

• הוסף לסימניות
אני אישית גם בעייתית בשביל בעלי בנושאי מתנות-אני הברררנית והוא יודע שלא כדאי לו לנסות לקנות לי בהפתעה משהו כמו תכשיט, בושם או אפילו משהו לבית
כי אני ארצה לבחור ואני אומרת לו דוגרי מה אני רוצה והולכת לקנות,או איתו או לבד,
ואם כבר העלתם פה את הנושא מי שכן אוהבת הפתעות-את תשתמשי בכל דבר שיקנה לך גם אם לא מוצא חן בעיניך?
מה הענין של הפתעה אם הרבה פעמים לא ימצא חן?

• הוסף לסימניות
לדעתי, עצם זה שהוא חשב עלייך וחיפש וקנה משהו, זאת המתנה כבר לא חשוב בדיוק מה הוא קנה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bp1;n4997006:
לדעתי, עצם זה שהוא חשב עלייך וחיפש וקנה משהו, זאת המתנה כבר לא חשוב בדיוק מה הוא קנה.
לגמרי..
ואם יש משהו שאני פחות אוהבת - אין לי בעיה להגיד לו תודה רבה ושאני כ"כ כ"כ מעריכה את ההפתעה ואת ההשקעה והחשיבה, וזה הכל בשבילי.. אבל כדי שלא יהיה בזבוז כסף, אני אחליף למשהו שיותר נצרך לי :)

• הוסף לסימניות

115.png
[h=1]פרארי F12 berlinetta[/h] לא הייתי מתנגד...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יחשבאף;n4996620:
אני פעם קניתי לבעלי מושב עיסוי שאפשר לחבר אותו למצת של הרכב.
מתוקף עבודתו הוא נוסע לפעמים המון המון שעות ועיסוי נעים בגב מדי פעם יכול מאוד לעזור לו.

אהבתי את הרעיון!
איפה קונים? וכמה בערך עולה?
תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שירונת;n4997102:
אהבתי את הרעיון!
איפה קונים? וכמה בערך עולה?
תודה!

הזמנתי באינטרנט.
יש בין 150 ש"ח ל-1500 ש"ח.
קניתי משהו באזור300 ש"ח כולל משלוח מאיזו חנות בארץ שראיתי הרבה המלצות על הדגם הזה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יחשבאף;n4997109:
הזמנתי באינטרנט.
יש בין 150 ש"ח ל-1500 ש"ח.
קניתי משהו באזור300 ש"ח כולל משלוח מאיזו חנות בארץ שראיתי הרבה המלצות על הדגם הזה

תודה
תוכלי לתת לי קישור? או חברה/ דגם?

• הוסף לסימניות
את יכולה לשים כסף במעטפה
לצייר על דף או להדפיס את המתנה המבוקשת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה