עזרה מחפשת רעיון למתנה לגיסתי לרגל הולדת בנה הבכור בשעטו"מ

• הוסף לסימניות
ילד ראשון......
מה שתביאי יהיה טוב.
בגד, משחק, שמיכה, משחק, תיק לעגלה, מזרן לעגלה, סט מצעים לעריסה, קשקשן לעגלה וכו'...

• הוסף לסימניות
מגבת טובה (ורדינון וכו')
אביזרים לעגלה לדעתי פחות כי זה יותר ענין של טעם
(ולא כמו בגד, שמקסימום בגד אחד שפחות תלביש)

• הוסף לסימניות
אצלנו נהוג לא לקנות כלום כלום לפני הלידה.
כך שכשהיא ילדנ לא היה לה כלום.
הכנתי לה בקופסא מעוצבת ענקית כל מה שצריך לתינוק חדש.
ויטמין די
מספריים לציפורניים
אלכוהול
קיסמי אוזניים
רפידות הנקה
משחת הנקה
סינר הנקה
מברשת לשיער
משחת החתלה
שמן לאמבטיה
קרם גוף
ועוד כל מיני לא זוכרת.
היה סופר שימושי, מרשים וחסך להם ריצות

• הוסף לסימניות
ראיתי בסופר פארם מארז של בקבוקי מאמ + מוצץ + מחזיק למוצץ
שבוע שעבר היה במבצע...

• הוסף לסימניות
מניסיון אישי מה שקיבלתי לילד הראשון והיה מאד שימושי:
טרמפולינה
מגבת לאמבטיה
הליכון
מובייל לעריסה
וכמובן בגדים ומשחקים זה תמיד טוב :)

• הוסף לסימניות
אני חושבת שבגדים, מזרון לעגלה, תיק לעגלה ודומיהם- זה ממש ענין של טעם, ולא בטוח שהאמא ממש תאהב, את זה הייתי משאירה לה לקנות לבד.
הייתי מביאה או זיכוי בפוקס, או בחנות מוצרי תינוקות, או טרמפולינה שלא בטוח שתקנה לעצמה וזה ממש שימושי.

• הוסף לסימניות
יש בבודי שופ סבונים וקרמים עדינים לתינוקות בריחות מדהימים.
פינוק אמיתי!
קבלתי קרם מוסטלה לתינוק שיש כאלה שמשוגעים עליו
אבל אני לא סובלת את הריח (אבל עם זאת אין על האיכות שלו, כך שהוא בא לידי שימוש)

• הוסף לסימניות
שמעתי שמקורי לקנות משהו ליולדת עצמה.

כולם עסוקים בולד, אבל היולדת צריכה קצת כוחות להחלים, לפעמים לקנות לה יראה על מחשבה של מעבר..
עם איזו הקדשה בסגנון של..
"כולם קונים לתינוק/ת, אני קניתי לך.."

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה