תחפושות לפורים מחפשת רעיון לנושא כיתתי: חנויות / רחובות

• הוסף לסימניות
אם תוייגתי זה אומר שאני צריך לומר משהו?
אז יש בבני ברק "רחוב שדרות כפר עציון" (גם רחוב, גם שדרות וגם כפר, והכל בסמטא פיצית מבן זכאי. נהדר לתחפושת)

• הוסף לסימניות
אני מבינה שחסר לי פרט?
אם תוייגתי זה אומר שאני צריך לומר משהו?
אז יש בבני ברק "רחוב שדרות כפר עציון" (גם רחוב, גם שדרות וגם כפר, והכל בסמטא פיצית מבן זכאי. נהדר לתחפושת)
ואיך מתחפשים לזה?

• הוסף לסימניות
יש המון רחובות יפים עם ערכים ביהדות:
אש"ל אברהם,
ירושלים,
הר השלום,
הלוחמים( מלחמת היצר)
יגאל(גאולה, משיח)
שפת אמת
השאלה באיזה גיל ואם צריך רעיון לתחפושת או רק תחפושת מפוצצת?

• הוסף לסימניות
קופיקס
בית הממתק
פינת הגלידה
פינת הזול
סנדלריה
חייט
חנות ג'ימבורי

רחובות יש על שם רבנים ...
יש נביאים
יש נהרות
יש נשיאים וכד'
יש רחוב הטיילת
אולי שוק - זה גם משהו ברחוב
או רוכל

• הוסף לסימניות
רחוב יטבתה - אפשר להתחפש למחלבה של יטבתה...

• הוסף לסימניות
רחוב מלכי ישראל\שרי ישראל\הנביאים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה