מחפשת רעיון לפעילות חברתית לבנות תיכון (15 בנות)

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אודה מאוד לכל מי שיעלה לכאן רעיון (אפילו בנאלי ומוכר).

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
פעילות של מודעות עצמית-
כל בת מקבלת דף A4 פשוט או כל גודל אחיד אחר, יותר נח דףA4.
והמטלה היא להשתמש בדף כדי להביע רגשות.
פעם אחת שמחה-אחת יצרה פרח השניה חצוצרה וכו' ועושים סבב מדוע בחרה צורה מסוימת.
סיבוב שני ניירות חדשים ועכשיו הבעת כעס, למשל. אחת קרעה לגזרים את הדף וכו'
ניתן לפתח את הפעילות ,שאגב פסיכולוגיות משתמשות בה גם, לכיוונים שונים ליצור דיון בנושא לשאול שאלות של:מה הרגשת כש... וכו'.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הרעיון הוא על בסיס משחק זכרון:
יש על השולחן מספר זוגי של צלחות ח"פ עמוקות (מרקיות) בצבע אטום, רצוי משהו כמו 48 צלחות ואפילו 56.
לפני המשחק שמים בכל זוג צלחות משהו זהה, (מדביקים את זה לצלחת), הפריטים שתשימו זה תלוי באופי וברמת המשחק, אפשר לשים דברים שימושיים בבית ו/או ממתקים ו/או פרסונים קטנים, כמו: חטיפי שוקולד, מחזיקי מפתחות, גפרורים, מטבע של שקל, מקלוני אוזניים וכו' כיד הדמיון הטובה.
את הצלחות מסדרים על השולחן כשהן הפוכות, ויש לשים לב שהמשתתפות לא רואות מה יש בתוך הצלחות.
משחקים משחק זכרון, כל אחת מרימה 2 צלחות וכולן רואות מה יש. המטרה למצוא "סריה" - זוג, המשך המשחק תלוי באופי ובסגנון סיבת ההתאספות, למשל: אם זה מדריכות, אז אפשר להגיד שמי שמצאה את הזוג, לוקחת אחד לעצמה ואומרת משהו על עצמה בקשר להדרכה, או משהו שהיה לה וכו' (כמו: מחזיק מפתחות בצורת קרוקס - 'הייתי רוצה להכנס יותר לנעלי החניכות...' וכו') ואת השני היא מקדישה למי שהיא רוצה וכן אומרת לה משהו מתאים (כמו: אני מעניקה את הקרוקס ל... כי...).

המשחק יכול להיות יותר משודרג, וכן מתאים גם לרמה גבוהה. צריך לתכנן אותו היטב, וזה ממש מוצלח. בהנאה.

• הוסף לסימניות
תודה לצל ולקורס!

לצל - רעיון מצויין. נכנס למאגר (הפעם אני צריכה משהו יותר פעיל).

קורס - אני חושבת על הכיוון. למה כוונתך שצריך לתכנן? לחשוב איזה פריטים לשים?

מי שיש לו עוד רעיון - אני עדיין אשמח לשמוע!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;695102:
תודה לצל ולקורס!

קורס - אני חושבת על הכיוון. למה כוונתך שצריך לתכנן? לחשוב איזה פריטים לשים?

לחשוב על קו מיוחד לפריטים, שלא יהיה ערבוביה, אלא משהו ברמה !
וכן לחשוב מה אמורה לעשות / להגיד מי שיוצא לה זוג ומה בדיוק היא עושה עם שתי ה'מתנות', שלא יהיה סתם משחק זכרון...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה