ואיזה טעם היית שמה בגלידה?גלידה זה רעיון מהמם
דווקא הייתי שמה אותו מתחת כדי שיקבל טעמים גם מהגלידה
מעל הגלידה הייתי שמה קצת סירופ קרמל מלוח.
ונילואיזה טעם היית שמה בגלידה?
חטיף קורנפלקסתוכלי לתת את המתכון של הקורנפלקס?
הקורנפלקס לא יאבד מהפריכות שלו?גלידה זה רעיון מהמם
דווקא הייתי שמה אותו מתחת כדי שיקבל טעמים גם מהגלידה
מעל הגלידה הייתי שמה קצת סירופ קרמל מלוח.
שמים את הגלידה מעל בהגשה, כדור גלידה. אז לא, הוא לא יאבד מהפריכות. כי זה מוגש מישהקורנפלקס לא יאבד מהפריכות שלו?
אבל אם אני רוצה להכין בכוסיות זה יאבד מהפריכות?שמים את הגלידה מעל בהגשה, כדור גלידה. אז לא, הוא לא יאבד מהפריכות. כי זה מוגש מיש
נכון.אבל אם אני רוצה להכין בכוסיות זה יאבד מהפריכות?
אפשר מתכון?אני עשיתי בעבר עם גלידת מנגו
זה משו קנוי / ביתי , לא נתקלתי בדבר כזה ומוצא חן בעיניסירופ קרמל מלוח
יש לקנות של אפיכל. מוצר חדש יחסיתזה משו קנוי / ביתי , לא נתקלתי בדבר כזה ומוצא חן בעיני
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים