מידע שימושי מחפשת רעיון לקישוט סוכה מקורי בלי עבודה

• הוסף לסימניות
מה זאת אומרת מקורי בלי עבודה? את מתכוונת לשאול איפה אפשר לקנות קישוט מוכן אבל מקורי?

• הוסף לסימניות
אפשר בד מודפס בהזמנה מיוחדת(תמונה וכו') אם את רוצה אני יכולה לברר לך מול מקום שעושה את זה

• הוסף לסימניות
אפשר בד מודפס בהזמנה מיוחדת(תמונה וכו') אם את רוצה אני יכולה לברר לך מול מקום שעושה את זה
נשמה, אין מקורי בלי עבודה ובמחיר זול, אם את לא עובדת על זה, מישהו אחר צריך לעבוד על זה.
האמת שזה גם לא אמור להיות יקר...

• הוסף לסימניות
לקחתי פעם לוח שנה עם תמונות יהודיות נוסח העירה וכו'
ילד לומד עם סבא וכו'
לקחתי שמניות בצבע זהב,
מעל שמתי בריסטול חתוך שחור בגודל קטן יותר,
ואז הדבקתי את התמונות,
ותלינו את זה על קיר שלם מסודר יפה,
עם סרטי סאטן שחור זהב
יצא מיוחד!!!

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• Capture11.JPG
    Capture11.JPG
    KB 103.8 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
מדברת על ציורי היודאיקה הישנים, בסגנון הזה:
האמנם התמונה חסומה
אבל אני מבינה למה את מתכוונת, ממה שזכור לי לא כל שנה היה אותו צייר

הנה אתר עם ציור לדוג' כתוב שם ציירת בשם אלנה פלורבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה