עזרה מחפשת רעיון לקניית משחק לילדים לפסח

• פותח הנושא Xxx0
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מי ניסה כבר את המגה קליק - חלקים שונים שמתחברים לקליקס ומאפשרים אפשרויות נוספות??
והאם ראיתם יותר זול ממאתיים שח למאה חלקים?

• הוסף לסימניות
אם אוהבים מכוניות אז אולי שטיח של כבישים, הבנים שלי בן 4 ו5.5 מאוד אוהבים את הפליימוביל מכוניות כמו אוטובוס, מסירה, מכבי אש, אוטו פח זבל וכו' מעסיק אותם המון. כל פעם מוסיפה להם עוד אביזרים.

• הוסף לסימניות
ממליצה לך על שטיח פיויסי, עם הדפסה של כביש.

הילדים פורשים את השטיח, ומסיעים עליו את המכוניות, ובסיום - פשוט מגלגלים את השטיח.

יש בזה כבישים, חניות ובתים (אנחנו כתבנו מהו כל בית - משטרה, מכבה אש, ת"ת, הבית של סבתא וכו,)

והנקיון שלו - סחבה רטובה עליו והא מבריק.

אני קניתי בחנות צעצועים, וזה אמור להיות ברב חנויות הצעצועים.

ממליצה!

יש להם באמת המון רכבים וליצור להם סוג של חוויה סביב הרכבים זה רעיון מעולה!
הבעיה שקניתי גראכ' (מוסך) ב200 ש"ח והוא לא שווה כלום.
וכן, קניתי כביש אלקטרוני עם מכוניות- אך אני לא מרוצה ממנו.
הם מאד אוהבים מכוניות- איך אפשר באמת לשדרג את זה???
ותודה רבה לכל המגיבות!!

• הוסף לסימניות
ממליצה לך על שטיח פיויסי, עם הדפסה של כביש.

הילדים פורשים את השטיח, ומסיעים עליו את המכוניות, ובסיום - פשוט מגלגלים את השטיח.

יש בזה כבישים, חניות ובתים (אנחנו כתבנו מהו כל בית - משטרה, מכבה אש, ת"ת, הבית של סבתא וכו,)

והנקיון שלו - סחבה רטובה עליו והא מבריק.

אני קניתי בחנות צעצועים, וזה אמור להיות ברב חנויות הצעצועים.

ממליצה!
תודה רבה!
נראה לי באמת רעיון מעולה!
יש לך מושג בערך מה המחיר?
וגם- אילו מכוניות "מיוחדות" מתאים להוסיף לזה?- מסוק,משטרה, אמבולנס, סירה?
מה יכול להיות תואם לציור?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
לגו דופלו! משחק מקסים שמתאים בדיוק לגילאים האלה..הקטנות שלי ממש אוהבות אותו, משחקות בו שעות ביחד והוא ממש עוזר לפתח את המוטוריקה והדימיון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה