דרוש מידע מחפשת רעיון לשיר ליומולדת 30

• הוסף לסימניות
לבעלי יש יומולדת 30 בקרוב
ואני רוצה להקליט את הילדים שרים לו באולפן- שיר עם מנגינה מוכרת אבל מילים שאנחנו נלביש..
אז..
א. מחפשת רעיון לשיר שיהיה קצבי כייפי וסוחף , שיתאים (אם יש רעיון לשיר שהוא דווקא שקט אבל שהוא מומלץ ממש , אשמח.)
ב. אם יש למישהי ניסיון וכבר כתבה פעם שיר ותוכל בבקשה לשלוח לי את המילים שיתנו לי קצת בסיס וכיוון, אשמח מאוד.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
חסידי ? שיר כי הנה כחומר האחים שלומי ויענקי דסקל
ליטאי ? אין ערוך ישיבישיר

• הוסף לסימניות
אנחנו הלבשנו על השיר
אבא.. מלך העולם
זה היה מתאים וקולע

• הוסף לסימניות
אפשר לקחת את השיר: "הטוב, הטוב, הטוב כי לא כלו..."
וחלק מהמילים יהיו "הטוב, הטוב, הטוב מסתובב לו סוב וסוב"...(הכוונה לטוב שאבא מרעיף).

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
חשבתי על השיר ''ושם נעבדך'' של נפתלי קמפה. יש לו מנגינה כייפית כזאת, והילדים מכירים את השיר ככה שזה יותר קל, אבל לא הצלחתי להלביש עליו מילים

• הוסף לסימניות
אנחנו עשינו שיר
של אורי דוידי מודה אני...
קצבי, וחוויתייייי:):)

• הוסף לסימניות
יש לי כמה שירים- לסבא, סבתא ואמא, כל השירים מלאים באפיזודות משפחתיות, אבל אם את רוצה לנסות לשכתב אותם- בכיף...
השיר של סבא- עברי אנוכי (בני פרידמן)
השיר של סבתא- החיים האלה (יהודה דים, חני וינרוט)
השיר של אמא- ה' ישמורך (שמחה פרידמן)

• הוסף לסימניות
יש לי כמה שירים- לסבא, סבתא ואמא, כל השירים מלאים באפיזודות משפחתיות, אבל אם את רוצה לנסות לשכתב אותם- בכיף...
השיר של סבא- עברי אנוכי (בני פרידמן)
השיר של סבתא- החיים האלה (יהודה דים, חני וינרוט)
השיר של אמא- ה' ישמורך (שמחה פרידמן)
אשמח ממש, אם תוכלי לשלוח לי את המילים שלהם

• הוסף לסימניות
הי,
יצא לך להקליט שיר? יש לך רעיונות?
אני גם רוצה להקליט לבעלי שיר- גיל 30...

תודה רבה מאוד למסייעות!

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה