עזרה מחפשת רעיון מקורי לתחפושת בראשי תיבות אותיות א-ד = דחוווףףף

• הוסף לסימניות
אותו דבר
לחפש 2 בנות מהכיתה יחד
להלביש אותו דבר בדיוק
אותה תסרוקת
ולחבר להם יד ליד ורגל לרגל
ברעיון של 5 הכוכבים

אין דברים כאלה
לחפש את הילדה למשהו הזוי ולא שגרתי
כמו איש הפוך עם ראש למעטה
או איש גבוה מאד וכו
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
אהבתי מאוד את דרך אמונה
רלוונטי לתקופה....
אשמח לרעיון למימוש...
עיצוב/גרפיקה

• הוסף לסימניות
אני הייתי הולכת על דרך אמונה בהשראת אגם ברגר

• הוסף לסימניות
אהבתי מאוד את דרך אמונה
רלוונטי לתקופה....
אשמח לרעיון למימוש...
עיצוב/גרפיקה
1741248821693.jpeg

--אפשר להדפיס את המשפט על חולצה עם עיצוב מתאים

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אהבתי מאוד את דרך אמונה
רלוונטי לתקופה....
אשמח לרעיון למימוש...
עיצוב/גרפיקה

אני הייתי הולכת על דרך אמונה בהשראת אגם ברגר

צפה בקובץ המצורף 1915461

--אפשר להדפיס את המשפט על חולצה עם עיצוב מתאים
ידוע לי בבירור שבבית הספר של חברים שלנו אסרו את התחפושת הזו (??) משום מה.. בהוראת רב (שעדיין לא ידוע).

כמובן מדובר רק בהדפס על חולצה של המילים דרך אמונה בחרתי (לקוחות מספר תהלים למי ששכח..)
בלי שום תזכורת לחטוף כלשהוא או משו בסגנון...
מוזר עד תמוה לדעתי..

• הוסף לסימניות
ידוע לי בבירור שבבית הספר של חברים שלנו אסרו את התחפושת הזו (??) משום מה.. בהוראת רב (שעדיין לא ידוע).

כמובן מדובר רק בהדפס על חולצה של המילים דרך אמונה בחרתי (לקוחות מספר תהלים למי ששכח..)
בלי שום תזכורת לחטוף כלשהוא או משו בסגנון...
מוזר עד תמוה לדעתי..
הזוי לגמרי.
מה הבעיה בזה?
כל העולם שמע והתעסק בזה..
לא רואה בזה משהו אנטי חינוכי וכדו'

מעניין מה דעת חכמי פרוג בנושא?!

• הוסף לסימניות
הזוי לגמרי.
מה הבעיה בזה?
כל העולם שמע והתעסק בזה..
לא רואה בזה משהו אנטי חינוכי וכדו'

מעניין מה דעת חכמי פרוג בנושא?!
רציתי פעם להדפיס חלק מפסוק על חולצה, שאלתי רב האם זה מותר והתשובה הייתה שזה אסור. (לא בטוחה שזו הסיבה כאן, אבל להביא לידיעת הציבור שיש פה שאלה)

• הוסף לסימניות
רציתי פעם להדפיס חלק מפסוק על חולצה, שאלתי רב האם זה מותר והתשובה הייתה שזה אסור. (לא בטוחה שזו הסיבה כאן, אבל להביא לידיעת הציבור שיש פה שאלה)
זה נכון.
אמנם לא ודאי שזה אסור,
ובהחלט לא זו הסיבה שאסרו בביה"ס אלא בגלל הסממן שבדבר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה