דרוש מתכון מחפשת רעיונות לארוחות צהריים קצת אחרי לידה

• הוסף לסימניות
משביעות ומזינות וקלות להכנה
אין לי מי שיכין לי... ובעיקר כי אני מפונקת וקשה לי לאכול אוכל מבתים אחרים וגם עכשיו ערב פסח וזה פחות רלוונטי שישלחו לי.
תודה על כל רעיון ומתכון, יעזור לי מאוד!
בשמחות תמיד :)

• הוסף לסימניות
מה יותר קל מלתבל עוף או דג ולשלוח לתנור?
תוספת בריאה - שעועית ירוקה, מעט שמן זית, מלח, פלפל וקצת שומשום - עשרים דקות בתנור.

• הוסף לסימניות
לתוספת ירקות:
מרק, בריא, קל, משביע וטעים.
אנטיפסטי - את יכולה לגוון כל יום עם ירקות אחרים כך שלא יחזור על עצמו.
כרובית וברוקולי צלויים בתנור.
קישוא ברסק - זה כבר ללכלך סיר, אבל גם מהיר
עיקריות:
כמו שנאמר - כל מה שנכנס לתנור -
חזה עוף מתובל
סלמון,
מושט
קציצות טונה
כרעיים עוף
ותוספת פחמימה-
אורז /פסטה /קוסקוס /פתיתים.
שיהיה במזל טוב ובבריאות!!!

• הוסף לסימניות
קודם כל, מזל טוב!!!!
אני חושבת שמה שקשה, יותר מעצם הבישול זה ההתארגנות. מה להכין, מה מספיק בריא, איזה מצרכים יש בבית וכו'.
אז הכי טוב שתעשי תפריט קבוע לשבוע ממה שכותבים לך פה ותשלחי מישהו שיקנה לך את המצרכים מראש וככה את יודעת מה את עושה כל יום ולא צריכה להיות מוטרדת מזה.

רעיונות נוספים לאוכל בריא:
- עדשים מבושלים ברוטב לפסטה.
- קינואה ברוטב סילאן
- כוסמת עם ירקות
- קוואקר עם תמרים (זה רעיון איסטנס למשהו משביע)

ואיפה את גרה? כי גם בערב פסח יש ארגונים שמתנדבות מכינות ארוחות, וגם אם בדרך כלל את פחות אוהבת שווה לנסות, אולי תופתעי לטובה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה