עזרה מחפשת רעיונות לדמוי אוכל שבתי, לדוג' פישקלאך בתור דגים וכדו'...

• הוסף לסימניות
מחפשת רעיונות לדברים חמודים שאפשר כביכול לאכול בשבת,
חשבתי על-
חלוה עם ג'לי כתום בתור גפילטע פיש
מיץ בטעם ענבים
מחפשת עוד בעיקרון הזה, חלות, עוף, בשר ועוד כיד הדמיון
תודה

• הוסף לסימניות
אולי לחמניות או חלות מתערובת של כדורי שוקולד או של כדורי גבינה.

• הוסף לסימניות
אולי לחמניות או חלות מתערובת של כדורי שוקולד או של כדורי גבינה.
תודה, אני מעדיפה קנוי,
צריכה למחר בבוקר
עוד רעיונות?

אגב עכשיו עולה לי מנה חמה בתור חמין (לא משנה שאנחנו אומרים צ'ונט)

• הוסף לסימניות
מנה אחרונה - קופסת שימורים אננס

• הוסף לסימניות
מחפשת רעיונות לדברים חמודים שאפשר כביכול לאכול בשבת,
חשבתי על-
חלוה עם ג'לי כתום בתור גפילטע פיש
מיץ בטעם ענבים
מחפשת עוד בעיקרון הזה, חלות, עוף, בשר ועוד כיד הדמיון
תודה
מוכרים מרציפן בצורת חלות
פצפוצי אורז עם קוביות שקולד מריר זה הבשר ואורז
וקידוש אפשר ג'לי אדום בכוסית

• הוסף לסימניות
מרשמלו מצופה עם שוקולד חום בתור הקישקע של הטשונט
טופים לעשות מעין בר בצק מגעיל לאכול את זה אחרכך ואז להכין חלות

• הוסף לסימניות
טשונט- מלא סוכריות ג'לי ולרסס ספריי מאכל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה