- הוסף לסימניות
מחפשת רעיונות ליום גיבוש לצוות מעונות של 30 נשים בערך תודה
עם מסעדה חלבית טובה
חוץ מבננות
תודה לעוזרים
עם מסעדה חלבית טובה
חוץ מבננות
תודה לעוזרים
עוברת לפרטי תודהיש לי סדנת עיצוב מרכזי שולחן בבלונים-
מאד מוצלח לקבוצות, מלא באוירה ובחוויה.
כל אחת יוצאת עם מרכז בלונים יוקרתי שיוצרת בעצמה.
לפרטים נוספים:
053-3119780
תודהים המלח
איקאה ושובר לכל אחת ב100 ש’’ח
בריכה
רעיון הבאולינג תודהקארטינג ובאולינג בתלפיות, מאוד מוצלח, ומתאים לקבוצת נשים גדולה,
צריך לסגור איתם מקומות מראש.
יש לכם רעיון למסלול נסיעה בקורקנט חשמלי לקבוצת נשים?
חדר בריחה יש בירושלים "ממלכה במבחן"או בבניברק המלך שלמה/ הגולם מפראג שם יותר מוצלח כי יש 4 חדרים ותוכלו להתחלק לקבוצות
את יכולה להביא את המשקפות תלת מימד של אחוזת עולם אצלינו זה היה ממש מוצלח!
אפשר להביא כל מיני תוכניות זכותך המלאה של זילברשלג תני לי יד / קקטוס של חני רובינשטיין
הפעלה בדרבוקות
עוד?
יש פארק הילדים בחולון, יש שם מוזאון העיוורים נראה לי קוראים לזה
זה מתחם ענק עם חושך סמיך סוג של מערת שדים אבל לא מפחיד
לקחו אותנו (צוות מורות חנ"מ) שנה שעברה ומאד נהנו
אח"כ הזמינו קייטרינג חלבי והתיישבנו שם באחד האולמות
סגווי
אם אין לכם בצוות נשים שמוגבלות כרגע
סטדנאפיסטית או מאלתרת (אסתי ליסיצין, יהודית אריה וכו')
הפעלות בדרבוקות / תופים / הרקדה עם אור אולטרה סגול / עיצוב כוסות
תודה על התגובות נותן כיוונים טוביםבנתניה יש מסעדה מדהימה- 'היקב', על הים, תפריט מטורף, אווירה מדהימה,
הכשר חת"ס נדמה לי..
אבל אני לא יודעת אם זה בתקציב שלכן... זו מסעדה יקרה...
חוף התכלת -אבוביםבנתניה יש מסעדה מדהימה- 'היקב', על הים, תפריט מטורף, אווירה מדהימה,
הכשר חת"ס נדמה לי..
אבל אני לא יודעת אם זה בתקציב שלכן... זו מסעדה יקרה...
אחרמחפשת רעיונות ליום גיבוש לצוות מעונות של 30 נשים בערך תודה
עם מסעדה חלבית טובה
חוץ מבננות
תודה לעוזרים
הי רשמי לי מייל ואני ירשום לך את התוכניהיצא משהו מיום הגיבוש שלכם?
אני צריכה לארגן יום גיבוש לצוות גננות חברמניות
חשבתי על סוג רעיון כזה
אשמח לתוספות ולשמות של מפעילות
להתחיל את היום גיבוש בשעה 2:00 בצהריים אחרי העבודה
להגיע למקום נחמד לארוחת צהריים חלבית טעימה, אולי לאזור נתניה, לאחר מכן תוכנית יפה
אחר כך קורקנטים חשמליים באיזה טיילת או משהו בסגנון הזה...
ועוד תוכנית יפה ואחר כך ארוחת ערב בשרית
ועוד משהו יפה ונחמד.
אשמח לרעיונות - לא רוצות סרטים והרצאות.
7669580 שטרודל gmail.comהי רשמי לי מייל ואני ירשום לך את התוכניה
פשוט היום גיבוש עוד מאט ולא רציתי שהגננות ידעו
כי זה הולך להיות להם סוד עד המקום
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים