וכשמסתיים כמובן כתוב את המנגינה הזו אי אפשר להפסיק..שח מט
פסנטר- אפשר להכין מאצבעות שוקולד/ וופלים ולעטוף שחור ולבן
אשמח אם תוכלי לצרף תמונהעשיתי לגיסתי ברוח הימים
"עד החתונה זה יעבור"
הכנתי לה לוח מחולק ל40 את הימים כיסתי בתמונות של מסכות ושהורידה היה למטה תמונה
של החתן והכלה עם מסיכה
מקווה שמובן אם יהיה צורך אני יצרף תמונה
יש למישהי רעיון למשפט אחר? הרעיון חמוד המשפט נדוש קצת...עשיתי לגיסתי ברוח הימים
"עד החתונה זה יעבור"
של החתן והכלה עם מסיכה
מישו----??קופצת על האשכול...
אני רוצה להכין ל150 יום לחתונה לוח ספירת הגומר -כמו לוח שנה
150=קנ ( אני גם יצרף תהילים)
יש למישו רעיון ללמשפט שמתקשר לבנית הקן?
אשמח מאוד לרעיונות
תודה רבה!!
עשיתי את הרעיון הזה,עשיתי לגיסתי ברוח הימים
"עד החתונה זה יעבור"
של החתן והכלה עם מסיכה
אפשר לרשום על זה ל,,,,,שכל היום זזה"לוקחים מחזיק לגליג סלוטיפ גדול (האלו שיש בחנויות מתנות עם הסכין בסוף)
שמים במקום של הסלוטיפ סוכריות- האלו של זאזה החמוצות שמגיע בשורה של שש נראה לי (עןלה שקל)
עוטפים אותם מסביב לגליל בצורת סלוטיפ ואז כל יום תולשים אחד-
יוצא מושלם וטעיםם
מקוה שהבנת איך לעשות את זה...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים