עזרה מחפשת רעיונות לסוויצ'ים מפתיעים.

• הוסף לסימניות
(אני חדשה בקהילת כתיבה, אני אשמח שתגידו לי האם השאלה מתאימה לקהילת כתיבה, או לכללי.)

אני רוצה לשים את בני משפחתי בסיטואציות מוזרות, ולהסריט את תגובתם (מתיחות) לכן אני מעונייינת ברעיונות.
דוג' לסיטואציה שחשבתי עליה: להזמין את בני הבית לסעודה, ולהגיש ארוחת צהריים בלתי מבושלת לשולחן.
(כמובן שאגיש גם ארוחה מבושלת, אחרי ש'יתבשלו' עם תגובתם)
אז יאלה, תפעילו את המוח היצירתי שלכם, ותכתבו לי רעיונות מפתיעים ומצחיקים.
(רק שיהיו מעשיים, לדוגמא אין לי אפשרות להנחית חללית מהדור הבא לתוך המרפסת שלנו....)

• הוסף לסימניות
לשים כסאות נמוכים.
למלא בקבוקי שתיה במים עם צבע מאכל/במשקאות עם טעם מוזר שייראו כמו משקה קל רגיל.
לזייף אוכל שייראה בשרי ולהגיש אחר כך מאכלי חלב.
להגיש שייק עם קש-שיהיה סתום מהצד התחתון.

(אולי מחר בבוקר יהיו לי חלומות יותר הזויים, אשתף...)

• הוסף לסימניות
דווקא הקטע של האוכל הלא מבושל הרבה יותר מרושע בעיניי...:devilish:
למה? הם לא יאכלו אותו, אני אגיש לשולחן, מישהו יפתח ויראה איטריות במים, (כאילו שכחתי להדליק את האש)
תופסים תמונה שלו ומשחררים את האוכל שבושל.
אגב, כל הזכויות שמורות לאף אחד. אתם יכולים להשתמש ברעיון ולעשות אותו גם.
היה לי עוד רעיון בסגנון של לפתוח את הדלת להגיד שמבקשים להטעין רב קו, ולהכניס את אחיינים שלי. זה לא אכזרי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה