מחפשת רעיונות לעיצוב כיור נטילת ידיים פינתי

• פותח הנושא אא
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח לקבל תמונות ורעיונות להשראה.
הכיור ממש ממול הסלון וחשוב לי שיצא פינה יפה.

• הוסף לסימניות
תודה, אבל הכיור אצלי ממוקם בפינה
אני צריכה רעיון פינתי.
עוד לא ראיתי משהו שהלהיב אותי.

• הוסף לסימניות
מעניין כבר לראות את הבית החדש , זה הולך כנראה להיות מעוצב ומיוחד בדומה לרמת העוגות שלך...

• הוסף לסימניות
תבדקי באתר של סיון אופיר, יש להם פינות נטילת ידיים מהממות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמריק;2283528:
מעניין כבר לראות את הבית החדש , זה הולך כנראה להיות מעוצב ומיוחד בדומה לרמת העוגות שלך...

הבית יוצא מאד יפה ב"ה.
את מוזמנת לראות!:)

• הוסף לסימניות
דווקה אני חושבת שאם התחברת לרעיון של התמונה שעלתה פה את יכולה ללכת על העיקרון העיצובי ולהתאים למיקום שלך ולא העתק הדבק אלה עם טאש שלך שמתאים לחתימה בה את נמצאת .

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

מחפשת כיור לפינת נטילת ידיים ומצאתי באיזה אתר סיני (מצורף קישור)יש למשהו ניסיון איתם? זה לקחת סיכון? הם טוענים שהם יכולים לעשות לי בדיוק לפי המידה שאני רוצה ושלחו לי הצעת מחיר
כדאי לנסות?
או אולי משהו יודע אם יש בארץ את הסגנון הזה?

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה