מחפשת רעיונות מקוריים לספה חסכונית במקום!

• הוסף לסימניות
יש לי מקום קטן ומוגבל מאוד לספה בסלון.
מבחינת מקומות ישיבה - יש לי את האורך, תיכנס שם ספה של 3 מושבים, לא זו הבעיה.

הבעיה היא ברוחב הספה!
הסלון קטן
וספה רחבה תחסום את החלל
יש פתרונות לספה צרה יותר?
או רעיון מבריק לפינת ישיבה שתופסת פחות מקום?

• הוסף לסימניות
פעם ראיתי בוילה של קרובי משפחה כמו מדף בקיר
(אולי גבס? - בעצם נשמע לי חלש מידי...) ששימש כבסיס לספה, עליו אפשר לשים מזרון +כריות נוי.
יכול להראות מהמם, חסכוני ומשתלב עם הקיר.

• הוסף לסימניות
חשבתי על זה. זה אכן אפשרי בתור תחליף
או רק כתוספת?

יש רעיונות נוספים?

• הוסף לסימניות
הרעיון כמו שאני מבינה הוא לחסוך את הגב של הספה שבד"כ תופס הרבה מקום, אז זה יכול להיעשות גם בלי מדף, סוג של מיטת בסיס מעוצבת, וכריות צמודות לקיר בלי גב מאחוריהן. ראיתי בצימר עץ כפרי- מיטת עץ מהממת וכריות גדולות ליד הקיר. ממש מדהים אם זה מעוצב טוב.

• הוסף לסימניות
פסק זמן- בכל מצב אם תרצי לחסוך מעומק הספה, מלבד הרעיון של לוותר על הגב- זה יהיה על חשבון הנוחות של הספה, א פשוט כדאי ללכת לחנויות רהיטים ולהתנסות בספות פחות עמוקות אם הן נוחות מספיק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1176560:
הרעיון כמו שאני מבינה הוא לחסוך את הגב של הספה שבד"כ תופס הרבה מקום, אז זה יכול להיעשות גם בלי מדף, סוג של מיטת בסיס מעוצבת, וכריות צמודות לקיר בלי גב מאחוריהן. ראיתי בצימר עץ כפרי- מיטת עץ מהממת וכריות גדולות ליד הקיר. ממש מדהים אם זה מעוצב טוב.

יש לך קישור לצימר הזה?
או את השם שלו?

• הוסף לסימניות
יש כל מיני עומקים של ספות - השאלה מה העומק שאת מחפשת.

• הוסף לסימניות
זה היה במלון "קיטרון" במושב בעמק יזרעאל כמדומתני. אולי תצליחי למצוא תמונות של זה.

• הוסף לסימניות
מה העומק שאת מחפשת? יש לך תרשים של הסלון?
יתכן שספסל מעוצב יתאים, אני מצרפת כמה תמונות שיכולות להוות השראה.
בהצלחה.

קבצים מצורפים

• 334a4c5ea34e298831d80a214f88b3b4.jpg
    KB 45 · צפיות: 29
  • cf3e4270be46b196804fa6a2d17c2f3f.jpg
    KB 42.4 · צפיות: 30
  • 984847c6718411e2aae322000a1f9858_7.jpg
    KB 87.1 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
..

קבצים מצורפים

• 20ec31933987c8777875488c66f0c9ea.jpg
    KB 11.7 · צפיות: 25
  • 6b5cd7fedb24ddf9a13ff63dd59f147a.jpg
    KB 11.1 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמר;1177265:
מה העומק שאת מחפשת? יש לך תרשים של הסלון?
יתכן שספסל מעוצב יתאים, אני מצרפת כמה תמונות שיכולות להוות השראה.
בהצלחה.

חשבתי על זה
אבל זה כבר מידי רחוק מספה.
כן חשבתי על הכיוון שעלה כאן למעלה-
כמו ספסל צמוד לקיר ועליו לבנות את הספה,
ראיתי ג"כ שעושים מתחת ארגזי אחסון/ מגירות.
זה נראה כיוון מתאים מאוד למגבלת המקום,
וכן העיצוב יכול לצאת נחמד בהחלט.
אם יש תמונות להשראה לרעיון הזה
או רעיונות לשדרוג - יעזור לי מאוד.

• הוסף לסימניות
הדרך הטובה ביותר לעשות דבר כזה שגם יראה טוב כסלון היא לפעול בשני שלבים:
1. לבנות אצל נגר בסיס לספה בגודל הרצוי שיכיל בתוכו מגירות ללא ידיות שניתן לפתוח מלמטה (ע"י הארכת חזית המגירה או הוספת מגרעת פנימית).
2. ללכת למרפדיה ולבקש שם כרית/כריות ישיבה + כרית/כריות משענת - בגודל ובעובי המתאימים ולרפד בבד המתאים ובסגנון הרצוי.

מצ"ב דוגמא (שנתקלתי בה לפני יותר מ-4 שנים וניסתי לחפש עבורך - ב"ה מצאתי).
כאן עשו בדיוק מה שכתבתי לך - בסיס אצל נגר, כריות במרפדיה.
צפה בקובץ המצורף 182839

*בבית עם ילדים יכול להיות שעדיף לעשות חלק אחד לישיבה וחלק אחד למשענת או אפילו אם אפשר לחבר את שני החלקים לחלק אחד - כדי שיהיה כמה שפחות "משחק" ותזוזה של הכריות ביום יום.
בנוסף הייתי מנסה לחשוב על איזה פיתרון יצירתי כדי שכרית הישיבה לא תזוז ממקומה - אולי ליצור בחלק העליון של בסיס העץ פסים מעט מרחפים ובחלק התחתון של כרית הישיבה לעשות פסים שנסגרים ללולאות ע"י סקוצ'ים ובעצם כל לולאה תכרך סביב פס העץ.

קבצים מצורפים

• 303345.jpg
    KB 83.9 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
אהבתי! כיוון ממש מתאים!
גם ספה ממש, גם חסכונית במקום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה