מחפשת שותפה לדרך הלמידה העצמית?

• הוסף לסימניות
האם את מוכשרת בציור, רוצה להתפתח בתחום, אבל חסרת מוטיבציה להתאמן?
אולי נוכל להתפתח יחד.

אני מעוניינת ללמוד כעת בציור באופן עצמאי, יש לי כשרון;), הדרכות, כללים וכל מה שנחוץ בכדי לשבת ולתרגל. אבל אין לי מוטיבציה מספקת לאתגר את עצמי בתרגולים כשאני בשלב שקודם להזמנות עבודה.
תכננתי להצטרף לקורס ציור רק בשביל המטרה הזו, אבל המחיר לא משהו:cool:.

חשבתי, אולי יש כאן מישהי אחת או יותר שרוצות ליצור קבוצה שבה נציב לעצמנו יעדים לכל ימים מספר ונתקדם יחד. לא מדובר על אתגר שמודד יכולת ומוצא מנצח, אלא עשייה אישית של כל משתתפת לפי היעדים שהוצבו. והתקדמות לפי סדר שבמהלכה נוכל אכן לרכוש לנו בסיס רציני בתחום:).

אשמח לשמוע ממי שמעוניינת להצטרף ללמידה במודל הזה.

• הוסף לסימניות
מסתקרנת,איזה ומהיכן הגיעו"הדרכות,כללים וכל מה שנחוץ" לרשותך?
ולא ניראה לך שבלמידה זקוקים גם למשהו בעל ידע,קצת יותר רציני,לביקורת בונה,להכוונה?

• הוסף לסימניות
אם את ירושלמית אני מכירה מישהי ברמה גבוהה ולא יקרה יחסית.

• הוסף לסימניות
דאבל, תודה אני לא ירושלמית וגם לא בניברקית(שכן אז הייתי הולכת לשירי כהן היקרה).
עקרונית הדרך של למידה עצמית אהובה עלי אבל כמושכתבתי חבורה זו זריקת מוטיבציה וחוויה בכל הלמידה.

נקודות את שואלת שאלות טובות, ששוות פתיחת דיון בפני עצמה. (אני מתלבטת האם לבקש שלא יסיטו את האשכול או לעצום עין :cool: ולזרום עם הדיון)
בגדול, מבחינתי התכניות הן כמו שאפרט אבל הן פתוחות לשינויים לפי עצות המשתתפות:

נכתב ע"י נקודות;955606:
מסתקרנת,איזה ומהיכן הגיעו "הדרכות,כללים וכל מה שנחוץ" לרשותך?
מכל מיני מקומות; למשל פרוג, יש כאן מאגר ידע נכבד ונחמד למדי. למשל מעיתונים וחוברות שניתן לרכוש בחנויות יצירה, למשל מאחת הציירות הוותיקות שהייתה רכזת הקורס שלי בגרפיקה ולמרבה הצער לציור לא נתנו כמעט מקום, אבל חוברות עם כללים בהחלט כן.
לגבי שאר הנחוצים, בתכניתי להתחיל את האימון הבסיסי ידנית ובהמשך עם תוכנות חינמיות ועט דיגיטלי יד 2.

נכתב ע"י נקודות;955606:
ולא ניראה לך שבלמידה זקוקים גם למשהו בעל ידע,קצת יותר רציני,לביקורת בונה,להכוונה?
ברור שכן, לכן נהיה לפחות 2 בעלות רקע בציור, כישרון ועין אסטטית טובה.
במקביל נעזר בסביבתנו וכשנתקדם גם בחברי פרוג המופלאים:).
אם נראה אז שנרצה להוסיף ללמוד נוכל להצטרף לקורס מתקדמים כלשהו או לקחת מספר מצומצם של שיעורים פרטים ממוקדים בצרכינו אצל ציירת שטובה בהסברה.

נו, נקודות, איך התכנית שלי בעינייך?;)
כולן מוזמנות לענות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שעת סיפור;955657:
דאבל, תודה אני לא ירושלמית וגם לא בניברקית(שכן אז הייתי הולכת לשירי כהן היקרה).
עקרונית הדרך של למידה עצמית אהובה עלי אבל כמושכתבתי חבורה זו זריקת מוטיבציה וחוויה בכל הלמידה.

נקודות את שואלת שאלות טובות, ששוות פתיחת דיון בפני עצמה. (אני מתלבטת האם לבקש שלא יסיטו את האשכול או לעצום עין :cool: ולזרום עם הדיון)
בגדול, מבחינתי התכניות הן כמו שאפרט אבל הן פתוחות לשינויים לפי עצות המשתתפות:

מכל מיני מקומות; למשל פרוג, יש כאן מאגר ידע נכבד ונחמד למדי. למשל מעיתונים וחוברות שניתן לרכוש בחנויות יצירה, למשל מאחת הציירות הוותיקות שהייתה רכזת הקורס שלי בגרפיקה ולמרבה הצער לציור לא נתנו כמעט מקום, אבל חוברות עם כללים בהחלט כן.
לגבי שאר הנחוצים, בתכניתי להתחיל את האימון הבסיסי ידנית ובהמשך עם תוכנות חינמיות ועט דיגיטלי יד 2.

ברור שכן, לכן נהיה לפחות 2 בעלות רקע בציור, כישרון ועין אסטטית טובה.
במקביל נעזר בסביבתנו וכשנתקדם גם בחברי פרוג המופלאים:).
אם נראה אז שנרצה להוסיף ללמוד נוכל להצטרף לקורס מתקדמים כלשהו או לקחת מספר מצומצם של שיעורים פרטים ממוקדים בצרכינו אצל ציירת שטובה בהסברה.

נו, נקודות, איך התכנית שלי בעינייך?;)
כולן מוזמנות לענות.

את ממש מוזמנת :)
אני בעד חברותות.
האמת שהייתי מאמצת לעצמי לפחות לחלק מימות השבוע מישהי שתבוא ל'סטודיו' שלי,
בשביל החוויה, הלמידה, ואני גם מאמינה שזה מפרה מאד את העבודה.
כל הבעיה היא שאי אפשר להכיר את הבן אדם לפני שמכירים אותו,
וחברותי הטובות מתגוררות אי שם במרחק...

• הוסף לסימניות
אנחנו כבר זוג:):).
מי שרוצה להצטרף- עדיין יש מקומות פנויים:p:eek::):D

• הוסף לסימניות
מה, עם שירי? :D:D:D
ככה???
אז שלישיה.....:p

• הוסף לסימניות
לא, שירי תהיה השלישית:) ואת הרביעית :p
לא חייבים לפנות באשכול כמו שעשתה הראשונה:eek: אפשר גם באישי כמו השנייה:D.
ולמי ששאלה, זה לא בתשלום.

• הוסף לסימניות
חשבתי אולי אפשר לערוך כאן אתגרים כמו בפורום צילום,
כל פעם מציעת האתגר תפרט את כללי הנושא (מפרספקטיבה, אור וצל, דמויות למיניהם וכו' וכו')
ואז האתגר ישפט כאן ע"ג הבמה...

גם מדרבן לצייר, וגם עוזר לראות התקדמות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;955690:
כל פעם מציעת האתגר תפרט את כללי הנושא (מפרספקטיבה, אור וצל, דמויות למיניהם וכו' וכו')

נראה לי שעולם הציור יפרח בקרוב, עם כ"כ הרבה מסלולים לקידום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;955690:

קבלתי עלי את האתגר הראשון :)
קדימה לעבודה!!!

• הוסף לסימניות
שירי כל כל הכבוד!!!
הרבה זמן חיכו פה שמישהו ירים את הכפפה...

ו- שכחת לציין מתי נסגר האתגר..:eek:

• הוסף לסימניות
אין ספק שגיבוש מאוד עוזר כי אז יש תחרות וזה גורם לרצון להתקדם.. אך לצייר צריך לדעת ולדעת אי אפשר מבלי ללמוד

• הוסף לסימניות
איזו יוזמה מבורכת!
גמני אשמח להצטרף!
[כרגע עם עכבר...:(]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה