דרוש מידע מחפשת שטח שאפשר לעשות בו פעילות לקבוצת תלמידות אזור צפון

• הוסף לסימניות
שלום!
מחפשת שטח להשכרה או סתם מקום שקט שאוכל להפעיל מתנפחים לקבוצה של כ50 תלמידות.
באזור צפת, טבריה.
אם משהי מהאזור ומכירה מקום שקט (אני צריכה בשעות הערב)
או איזה חוף ים שאפשר להשכיר או כל דבר אחר שיכול להתאים
אשמח לשמוע.
תודה ענקית!

• הוסף לסימניות
לא צפוני בכלל
אבל אתמול נסעתי באיור צפת וראיתי שכל החניונים שהוכשרו לחניית הבאים למירון עדיין קיימים ונראים במצב מצוין
אני לא יודע אם צריך לבקש רשות להצבת מתנפחים אבל בד"כ לחברות שמציבות יש גם את הידע הזה מה מותר ומה אסור

• הוסף לסימניות
ה' יעזור.
בכל מקרה אני מחפשת כרגע בשביל החופש הגדול - מחנה קיץ.
ובגלל שאנו קבוצה קטנה אני לא אקח מפעיל ענק שעובד עם מלא דברים ומכיר מקומות,
אלא אשכור באופן עצמאי בערך 4 טרמפולינות
לכן אני מחפשת ידע על מקום.
שנה שעברה עשינו הרקדה לילית באיזה יער בהר כנען.
שאמרו לנו שאין שם אנשים אז אין בעיה לעשות הרקדה עם בחורות.
אם לא אמצע מקום אחר, אחזור לשם, אבל רציתי לגוון השנה.
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
לא ממש צפון כמו שאת מבקשת, אבל אנחנו פעם לקחנו למבוך בעמק, נדמה לי בשדה יעקב. יש שם שטח דשא ענק ומבוך בין שיחים. היינו כל הלילה, עשינו ארוחת ערב, הרצאה, משחקים וכמובן את המבוך והיה נחמד

• הוסף לסימניות
חשבתי על המבוך.
אבל הפחיד אותי שהתלמידות שלי תאבדנה שם.
איך אני אוכל לעקוב לראות את כל התלמידות לוודא שאף אחת לא נאבדה באחד השבילים?
זה היה נראה לי קצת חסר אחריות עם קבוצת תלמידות.
משפחה קטנה שהולכת ביחד עוד מילא,
אבל קבוצת תלמידות שאיזה 2 בנות תעלמנה בין השבילים?

• הוסף לסימניות
יש איזה פארק מאד גדול ונחמד ביקנעם,
אותנו לקחו לראש הנקרה ושם עשינו הרקדה ליילית.. היה ממש כיף.. אם זה רלוונטי..

• הוסף לסימניות
איזה גיל הבנות ?מתנפחים יעניין אותן?
יש לך את סמינר כנפי יונה / קפלן/ בצפת אולי תוכלי לבקש מהם יש את המתנסים בצפת
תנסי אולי להתקשר לעיריה ולשאול
אם תצטרכי עוד עזרה תכתבי

• הוסף לסימניות
חשבתי על המבוך.
אבל הפחיד אותי שהתלמידות שלי תאבדנה שם.
איך אני אוכל לעקוב לראות את כל התלמידות לוודא שאף אחת לא נאבדה באחד השבילים?
זה היה נראה לי קצת חסר אחריות עם קבוצת תלמידות.
משפחה קטנה שהולכת ביחד עוד מילא,
אבל קבוצת תלמידות שאיזה 2 בנות תעלמנה בין השבילים?
הייתי עם כיתה, לא עם המשפחה.
אצלנו הבנות סיימו מהר את המבוך. זה לא ברמה של להיתקע שם ממש. מי שהצליחה להיתקע ולהתעכב היתה מאושרת. בעיקר שטח הדשא היה מעולה

• הוסף לסימניות
בשביל גודל כזה של קבוצה לא חושבת ששווה לך לסגור את ראש הנקרה- אעפ"י שהוא מקום נהדר.

כרגיל, הכל תלוי בתקציב.

אם את לא מחפשת בדווקא את האווירה של היער וכו',
את יכולה ליצור קשר עם מוסדות מאותו איזור ולבקש להשתמש בחצר שלהם. כך תוכלי גם ליהנות משאר היתרונות של מקום כזה- ברזי מים, שירותים, מקום מגודר.

אבל, בכל מקרה ממליצה לך ליצור קשר עם מדריכת טיולים ולהתייעץ. אני למשל יודעת על המסלול של ביריה- עמוקה, או חופים בטבריה, או הסחנה, אבל מדריכת טיולים ותיקה תוכל לתת לך את כל הפרטים המדויקים: האם יש תאורה, גישה לרכב, האם אפשר למצוא נקודות חשמל, מזג האוויר בלילה...

בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה