עזרה מחפשת שירים שמתאימים לריתמיקה לגן , תודה מראש!!

• הוסף לסימניות
אשמח לכל שיר\ מגנינה שמתאימה לגן לריתמיקה

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
מקפיצה.
יעזור לי ממש אפילו שיר בודד

• הוסף לסימניות
בשמחה
כבר יעלה לך
את צריכה לשימוש אישי ?
כי לא בא לי לקחת אחראיות על זכויות יוצרים

• הוסף לסימניות
לא ווקאלי

• תודה
Reactions: RPO
  • הוסף לסימניות
לא מצליחה לההעלות \איך עושים ?

• תודה
Reactions: RPO
  • הוסף לסימניות
לא מצליחה לההעלות \איך עושים ?
1682884862418.png

• הוסף לסימניות
אלו שמפיקות חומרי מוסיקה לגנים (בית המוסיקה ועוד) - יש להן זכויות יוצרים על זה. אפשר לפנות אליהן ולקנות את החומרים.

• הוסף לסימניות
השירים של שרה זילברברג.
בקצב הילדים-4 חלקים.
יש שם שירים מקסימים של ריתמיקה.
אבל, כמו שכבר אמרו- יש לזה זכויות יוצרים.
או שהיא מבקשת רשות לשימוש ח"פ או שהיא קונה את הדיסקים שלה.
(ניתן גם לקנות את כל ה-4 דיסקים באונקי, ראיתי בסופר דיל לדוג')

• הוסף לסימניות
יש לי שירים שאוכל להעביר לך,
אבל לא ודעת לגבי זכויות יוצרים וכו'
תוכלי לפנות אליי במייל, הוא כתוב בכתובת האתר שלי למטה.

• הוסף לסימניות
יש לי שירים שאוכל להעביר לך,
אבל לא ודעת לגבי זכויות יוצרים וכו'
תוכלי לפנות אליי במייל, הוא כתוב בכתובת האתר שלי למטה.
אשמח צאוד לקבל שירים של שרה זילברברג.
בעיקר שירי פעילות.
תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה