- הוסף לסימניות
פליז דגמים + חברות.
כמו כן, מתלבטת אם לעלות עם השיש על הקיר.
אם אחליט שאני לא משקיע איזה חיפוי קיר כדאי??
נראה לי שכדאי לך ללכת לראות עבודות לפני שאת מסכמתפליז דגמים + חברות.
בהיר אבל יפה.לדעתי חיפוי שיש על הקיר שווה את ההשקעה,
קל לניקוי והמראה מהמם ואין רובה בין האריחים שמועדת ללכלוך
אבל תלוי כמובן בכל מטבח ספיציפי המכלול
איזה צבעים של שיש את מחפשת?
מה ההבדל בין החברות? מה מומלץ?דקטון, איטפניטי, וכ'ו...
בבקשה מה הטלפון שלויש שיש ארז שהוא מאשדוד, לא לוותר עליו ,מקצועי ברמות! אין על האיכות שלו! ומתיחס לכל עבודה ממש כמו עבודה יחידה שלו! יש לי נסיון של שנים אצלו.
0524599412בבקשה מה הטלפון שלו
אני ראיתי גם כזה. לדעתי זה מחשיךאנחנו עשינו שיש סהרה
בדיוק בצבע של הפורמייקה
הוא מאד בהיראני ראיתי גם כזה. לדעתי זה מחשיך
אשמח לדגם וחברהאנחנו עשינו שיש סהרה
בדיוק בצבע של הפורמייקה
פליז דגמים + חברות.
אשמח מאוד לשלוח בפרטי שימי פרטי התקשרותיש לך אפשרות לעלות תמונה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים