- הוסף לסימניות
אפשר גם תמונה? אני בדיוק מגיעה עכשיו לשלב בחירת השיש, המטבח סהרהאשמח מאוד לשלוח בפרטי שימי פרטי התקשרות
tzmedia268
אפשר גם תמונה? אני בדיוק מגיעה עכשיו לשלב בחירת השיש, המטבח סהרהאשמח מאוד לשלוח בפרטי שימי פרטי התקשרות
יש מצב לדגם?אנחנו עשינו שיש סהרה
בדיוק בצבע של הפורמייקה
הכתובת לא נמצאהאפשר גם תמונה? אני בדיוק מגיעה עכשיו לשלב בחירת השיש, המטבח סהרה
tzmedia268
שלחתיאפשר גם
אני גם בשלה הזה
MB43274
שטרודל וכו'
תודה רבה
בדקתי שוב והיא תקינה..הכתובת לא נמצאה
ניסיתי שובבדקתי שוב והיא תקינה..
זה עם סיומת של שטרודל גימייל כמובן
talpiyot012אשמח מאוד לשלוח בפרטי שימי פרטי התקשרות
אשמח גם לתמונה@החכמה שבנשים אנחנו עשינו סהרה ועשינו שייש קייסטון 2475 יצא מושלם
talpiyot012
שלחתיאשמח גם לתמונה
תודה רבה
mage4405 גימייל
אנסה לאתר את זהיש מצב לדגם?
אנובה לדעתיאשמח לדגם וחברה
תודה רבה
אשמח גם לקבל תמונהאשמח מאוד לשלוח בפרטי שימי פרטי התקשרות
שלחתיאשמח גם לקבל תמונה
אנחנו גם צריכים לבחור השבוע..
C6721338 וההמשך
תליקי ששלחת שאמחק תודה
לא הגיע..שלחתי
אשמח לדגם וחברה
קיסר 6041יש מצב לדגם?
יודעת לומר איזה דגם של שיש עשית?אנחנו עשינו שיש סהרה
בדיוק בצבע של הפורמייקה
את יודעת אם קורה משהו לשיש, אצל מי האחריות?יש שיש ארז שהוא מאשדוד, לא לוותר עליו ,מקצועי ברמות! אין על האיכות שלו! ומתיחס לכל עבודה ממש כמו עבודה יחידה שלו! יש לי נסיון של שנים אצלו.
תאמת שלא יודעת, בה לא נתקלתי בבעיות וגם אף אחד מהאנשים שעשו אצלו שאני מכירה באופן אישי.את יודעת אם קורה משהו לשיש, אצל מי האחריות?
דיברתי איתו והוא אמר לי שהאחריות לא דרך החברה....
היי עשית בסוף את הדגם הזה של השיש? אם כן אשמח לתמונהאיך זה שיש קיסטון דגם 2475??
איך האיכות של המוצר ומה המחיר בערך??
איפה מומלץ לעשות שיש??
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים