מחפשת שם למצגת חדשה לבת מצווה-השם הנבחר יזכה בעריכה חינם!!

• הוסף לסימניות
אם בארזים

הנסיכה- זו אמי

כולן נקבצו באו לך

צאינה וראינה

• הוסף לסימניות
אם קריאה!

התחברתי

גם את יכולה

• הוסף לסימניות
ההברקות פה מיוחדות במינן !!!!! ממש מקצועיות ועל רמה גבוהה מאוד !!!!!
תאווה לעיניים !:rolleyes:

• הוסף לסימניות
"בת ביד אם"

"בת ביד אימה"

"בת נותנת יד"

"בת נותנת יד לאמהות"

"עכשיו זה תורך"

"עכשיו זו את"

"מאחורי עומדים דורות"

"מאחורי בנות עמי - עכשיו זאת אני"

"מאחורי אמהות עמי - עכשיו זאת אני"

• הוסף לסימניות
בשבילך, אמא (עבורך, ובשביל שלך)
זו היא מי? - זו אימי!

• הוסף לסימניות
ניצוצות
אחוזה (דו משמעי)
מקושרת מאושרת
לחישות של אם
אימי עימי
פסיעות של אימהות
בעקבות האמהות

• הוסף לסימניות
אֵם חַיֵּינוּ

החלק שלך

לנסוק אל עול

• הוסף לסימניות
קשה יהיה לבחור:eek: , אני מתמוגגת מכל הברקה , הכל כ"כ יפה ובטוב טעם ......:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

• הוסף לסימניות
בחרתי בשבילך, עלה לי בס"ד רעיון פצצה:
" אחוזה בהר " (הר- על בסיס אשא עיני אל ההרים, אל תקרא הרים אלא הורים...)
תקראי את זה ותראי כמה זה עמוק, זה גם נותן את התחושה של נסיכות ומלוכה, (אחוזה) וגם קשורה לעם היהודי (אחוזה- מחזיקה) בהר- בהורים!!
בהצלחהההה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה