כללי מחפשת שם לעסק

• הוסף לסימניות
שלום,
אני מחפשת שם לעסק של הדפסת מוצרי סובלימציה (הדפסת תמונות וכו על מוצרים, כמו: כוסות, כריות וכדו').
אשמח לרעיונות...
ואם משהו יעזור גם בסלוגן אודה לו כפול:)
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
זורקת כיוונים- אפשר להתפתח איתם הלאה:
צומי
מתנות קטנות
קריצה
לדעתי מתנות קטנות-קולע על המילימטר! וגם קריצה לא רע בכלל...

למרות שצומי די מתאים, לדעתי לא כדאי כי הוא נותן לי התרשמות שלילית מהלוגו... אבל הוא שם ממש חמוד!

לגבי שי-לי - לדעתי רעיון ממש מיוחד! אבל צריך לבדוק מי קהל היעד... על ילדים זה מעולה ממש, על מבוגרים כדאי לנסות לחשוב על משהו יותר רשמי קצת...

הצלוחס'!

• הוסף לסימניות
מוווווווווש..
למי שאוהב מתנות מושלמות

• הוסף לסימניות
שי לי חמוד, אבל קצת קצת טיפה ישן...
זורקת עוד כיוונים...
אני הייתי הולכת על כיוון של "בשבילך- cool"
או שיין (shine)
אאבל גם אהבתי מאוד את המתנות קטנות, זה מסוג השלטים שרואים אותם, והשיר מתחיל להתנגן, ולחפור, ולחפור, ולחפור.
ובפעם השניה שרואים את החנות כבר מכירים אותה לעומק...

אבל כמובן לא ראינו שום דבר מעבר למתנות מודפסות...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גיפט פרינט gift print

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה