מחפשת שם מגניב למחנה בנות דודות, אשמח לעזתרכם!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
מעניין לשמוע מה זה אומר מחנה בנות דודות?
בחורות ישנות יחד כמה ימים? איך זה עובד? או נפגשים רק לאטרקציות? כתבת שהדפסתם על חותצות וכו מי מממן את הדבר הזה? וכל הנופש עצמו?
אשמח קצת לפרוט @ש.ב.ש
זה מאד תלוי במשפחה ובגילאים...
אני רווקה אז עשיתי לכל האחיניות מעל גיל 5 (עד גיל 13)
ביקשתי השתתפות של 40 ש"ח בלבד!
וכל השאר הסבא וסבתא (שבמקרה זה ההורים שלי...) מימנו.
לגבי שינה הבנות שנשארו לישון אלו רק ה"בוגרות"- מגיל 8+
וה"צעירות"- (גיל 5-8) לקראת הלילה הלכו לביתם (כולן גרות בעיר שלנו)
לגבי תוכניות וכו' אני מצרפת את התוכניה שתביני את הסגנון...
בהצלחה!
לכידת אינטרנט_25-8-2022_125828_.jpeg

• הוסף לסימניות
זה מאד תלוי במשפחה ובגילאים...
אני רווקה אז עשיתי לכל האחיניות מעל גיל 5 (עד גיל 13)
ביקשתי השתתפות של 40 ש"ח בלבד!
וכל השאר הסבא וסבתא (שבמקרה זה ההורים שלי...) מימנו.
לגבי שינה הבנות שנשארו לישון אלו רק ה"בוגרות"- מגיל 8+
וה"צעירות"- (גיל 5-8) לקראת הלילה הלכו לביתם (כולן גרות בעיר שלנו)
לגבי תוכניות וכו' אני מצרפת את התוכניה שתביני את הסגנון...
בהצלחה!
צפה בקובץ המצורף 1194744
מהמם
אלופה

• הוסף לסימניות
אגב, את החולצות הדפסנו גם לכל האחיות הנשואות!
וגם לאחייניות הקטנות (רק לא הספקנו להדפיס לאחיינית שנולדה אתמול...), זה פשוט מתוק!!
אם אתן מתכוונות להדפיס ממליצה להדפיס במידה יותר לכל אחת כדי שיהיה גם למחנה שנה הבאה...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מצטרפת לבקשה,
4167152 שטרודל וכו'

תזכי למצוות!!!

• הוסף לסימניות
וואו זה לוגו מושלם!
הייתי בים עם אחיות שלי הנשואות והאחיניות ונגשו אלינו כמה בנות והתלהבו על החולצות....!
כולם עפים על זה!!!
@CS Design אין מילים!!

• הוסף לסימניות
מדורת השבט
שפיצקייץ

• הוסף לסימניות
שפיצר - אנחנו השפיץ של המשפחה!

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה