3D לימודי או לימו3D ?
לי@.ס משתמש מקצוען מנוי פרימיום 19/1/23 הוסף לסימניות #21 נכתב ע"י ופרצת: 3D לימודי לחצ/י כדי להרחיב... או לימו3D ?
לי@.ס משתמש מקצוען מנוי פרימיום 19/1/23 הוסף לסימניות #22 נכתב ע"י rafeli: לפרויקט של הדפסת עזרי למידה במדפסת תלת מימד חשבתי על: המימד הנוסף הוראה בתלת מימד אשמח לשמוע רעיונות נוספים וגם רעיונות לסלוגן ותודה מראש לעונים! לחצ/י כדי להרחיב... "מדפיסים לכם ציונים " (בתור סלוגן) נערך לאחרונה ב: 19/1/23
נכתב ע"י rafeli: לפרויקט של הדפסת עזרי למידה במדפסת תלת מימד חשבתי על: המימד הנוסף הוראה בתלת מימד אשמח לשמוע רעיונות נוספים וגם רעיונות לסלוגן ותודה מראש לעונים! לחצ/י כדי להרחיב... "מדפיסים לכם ציונים " (בתור סלוגן)
ג גיטהלה משתמש פעיל 19/1/23 הוסף לסימניות #23 נכתב ע"י צנובר: או לימו3D ? לחצ/י כדי להרחיב... נכתב ע"י rafeli: מעדיפה בעברית לחצ/י כדי להרחיב...
ג גיטהלה משתמש פעיל 19/1/23 הוסף לסימניות #27 -מדפיסים לך הצלחות -ללמידה יותר מוחשית -הלימוד מקבל מימד חדש! -מאיזה צד שתסתכלו_ _ _.....
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת