בקשה מחפשת שם של ספר קריאה מעניין

• הוסף לסימניות
אני רוצה איזה ספר שירתק אותי בשעות פחות עסוקות ויותר משעממות.....

• הוסף לסימניות
תני כיוון, איזה סגנון את אוהבת?

• הוסף לסימניות
יש פה כמה אשכולות שנכתבו על זה לאחרונה. תעשי חיפוש

• הוסף לסימניות
בינתיים, לא מצאתי רעיון שנשמע לי, אם יש עוד רעיונות שלא מופיעים באשכול אחר, אשמח לשמוע.

• הוסף לסימניות
כאן באתר יש לא מעט סיפורים טובים.
חפשו בפורום כתיבה ספרותית.

• הוסף לסימניות
אני רוצה איזה ספר שירתק אותי בשעות פחות עסוקות ויותר משעממות.....
וואוו קודם כול תקראי את הסדרה ממלכה במבחן של מ קינן, סדרה מאלפת!
איסתרק, מהלהלל, יוזבד 1, יוזבד 2, פדהל. הם ארוכים מאוד אבל שווים כול רגע!
ואם את בקטע של יותר אקשן וכזה את יכול לקרוא יונה ספיר... תתחילי ממרגל להשכרה, סידרה מהממתת באמת אחת הטובותת אבל למי שאוהב את הסיגנון כמובן של אקשן כול הזמן.
ואם את יותר קטע של ספרים ריגשיים יותר, מעצימים כאלה עם סיפורים על החיים כתיבה מאלפת אז ממליצה ממש על ההספרים של ליבי קלין.

• הוסף לסימניות
ואם את בקטע של יותר אקשן וכזה את יכול לקרוא יונה ספיר... תתחילי ממרגל להשכרה, סידרה מהממתת באמת אחת הטובותת אבל למי שאוהב את הסיגנון כמובן של אקשן כול הזמן.
ואם את יותר קטע של ספרים ריגשיים יותר, מעצימים כאלה עם סיפורים על החיים כתיבה מאלפת אז ממליצה ממש על ההספרים של ליבי קלין.
של מ. קינן, באמת מאלף!
אני דווקא פחות בקטע של אקשן,
ספר ריגשי עוצמתי, בהחלט די מלהיב אותי!

• הוסף לסימניות
של מ. קינן, באמת מאלף!
אני דווקא פחות בקטע של אקשן,
ספר ריגשי עוצמתי, בהחלט די מלהיב אותי!
אז תקראי ליבי קלין... הספרים שלה מהממים ממש! אני באופן אישי ממש אהבתי שהגיבורים בספר שלה הם לא סוכני מוסד גאונים ומוכשרים שצריכים להציל את העולם, ואפילו לא אדם רגיל אם קשיים, אלא אנשים שבדרך כלל לא כותבים על הקשיים שלהם ספרים, ולא מדברים אליהם... היא ממש מאירה את החיים מנקודת מבט אחרת, ממש ממליצה

• הוסף לסימניות
אז תקראי ליבי קלין... הספרים שלה מהממים ממש! אני באופן אישי ממש אהבתי שהגיבורים בספר שלה הם לא סוכני מוסד גאונים ומוכשרים שצריכים להציל את העולם, ואפילו לא אדם רגיל אם קשיים, אלא אנשים שבדרך כלל לא כותבים על הקשיים שלהם ספרים, ולא מדברים אליהם... היא ממש מאירה את החיים מנקודת מבט אחרת, ממש ממליצה
אה, וואלה!
נשמע ממש מגרה!
נראה לי שאני אוהבת ממש את הסגנון.
תודה!

• הוסף לסימניות
מצטרף להמלצה
ומאד נהנתי שזה לא ספרי מתח אלא עלילה קלאסית אבל זה שואב פנימה

• הוסף לסימניות
גם אני מחפשת ספרי קריאה מעניינים!
מהספרים שקראתי לאחרונה אהבתי את של תמר מור לא זוכרת איזה ספר, ואת המלך הבא בתור.
גם כוכב בודד של דבורה רוזן מעניין

• הוסף לסימניות
גם אני מחפשת ספרי קריאה מעניינים!
מהספרים שקראתי לאחרונה אהבתי את של תמר מור לא זוכרת איזה ספר, ואת המלך הבא בתור.
גם כוכב בודד של דבורה רוזן מעניין
איזה סיגנון את מחפשת? מתח? אקשן? רגש? גם וגם? פנטזיות? ספרים בודדים או סדרות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה