האמת, שאני פתוחה ואוהבת הרבה סגנונות, העיקר שתהיה כתיבה טובה!תני כיוון, איזה סגנון את אוהבת?
פחות בקטע עיוני, יותר זורם....ספר מתח? פסיכולוגיה? מדע? העצמה? פרשת שבוע? מחשבה? מוסר? חסידות? היסטוריה?
וואוו קודם כול תקראי את הסדרה ממלכה במבחן של מ קינן, סדרה מאלפת!אני רוצה איזה ספר שירתק אותי בשעות פחות עסוקות ויותר משעממות.....
של מ. קינן, באמת מאלף!וואוו קודם כול תקראי את הסדרה ממלכה במבחן של מ קינן, סדרה מאלפת!
איסתרק, מהלהלל, יוזבד 1, יוזבד 2, פדהל. הם ארוכים מאוד אבל שווים כול רגע!
ואם את בקטע של יותר אקשן וכזה את יכול לקרוא יונה ספיר... תתחילי ממרגל להשכרה, סידרה מהממתת באמת אחת הטובותת אבל למי שאוהב את הסיגנון כמובן של אקשן כול הזמן.
ואם את יותר קטע של ספרים ריגשיים יותר, מעצימים כאלה עם סיפורים על החיים כתיבה מאלפת אז ממליצה ממש על ההספרים של ליבי קלין.
אז תקראי ליבי קלין... הספרים שלה מהממים ממש! אני באופן אישי ממש אהבתי שהגיבורים בספר שלה הם לא סוכני מוסד גאונים ומוכשרים שצריכים להציל את העולם, ואפילו לא אדם רגיל אם קשיים, אלא אנשים שבדרך כלל לא כותבים על הקשיים שלהם ספרים, ולא מדברים אליהם... היא ממש מאירה את החיים מנקודת מבט אחרת, ממש ממליצהשל מ. קינן, באמת מאלף!
אני דווקא פחות בקטע של אקשן,
ספר ריגשי עוצמתי, בהחלט די מלהיב אותי!
אה, וואלה!אז תקראי ליבי קלין... הספרים שלה מהממים ממש! אני באופן אישי ממש אהבתי שהגיבורים בספר שלה הם לא סוכני מוסד גאונים ומוכשרים שצריכים להציל את העולם, ואפילו לא אדם רגיל אם קשיים, אלא אנשים שבדרך כלל לא כותבים על הקשיים שלהם ספרים, ולא מדברים אליהם... היא ממש מאירה את החיים מנקודת מבט אחרת, ממש ממליצה
בכיף תהניאה, וואלה!
נשמע ממש מגרה!
נראה לי שאני אוהבת ממש את הסגנון.
תודה!
מצטרף להמלצהוואוו קודם כול תקראי את הסדרה ממלכה במבחן של מ קינן, סדרה מאלפת!
איסתרק, מהלהלל, יוזבד 1, יוזבד 2, פדהל. הם ארוכים מאוד אבל שווים כול רגע!
איזה סיגנון את מחפשת? מתח? אקשן? רגש? גם וגם? פנטזיות? ספרים בודדים או סדרות?גם אני מחפשת ספרי קריאה מעניינים!
מהספרים שקראתי לאחרונה אהבתי את של תמר מור לא זוכרת איזה ספר, ואת המלך הבא בתור.
גם כוכב בודד של דבורה רוזן מעניין
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים